Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
aylogyros news, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
Διαφ.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε και ζωντανά από το BookiaTV!

Ο Παύλος Ανδριάς και η Καλλιόπη Γραμμένου, είναι συγγραφείς. Εκτός από αυτό το κοινό τους χαρακτηριστικό τους συνδέει και η ίδια η ζωή. Ως ζευγάρι δημιούργησαν και υποστηρίζουν το ενημερωτικό blog, aylogyros news, με θέματα βιβλίου, τεχνών, πολιτισμού και γενικής ενημέρωσης.

Εκτός από το να γράφουν βιβλία, διαβάζουν, και ό,τι διαβάζουν το δημοσιεύουν στο aylogyros news, με σκοπό να προωθήσουν βιβλία και συγγραφείς άξιων προσοχής.

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ο aylogyros news έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μία γιορτή με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών και δώρα για όλους.

Η φετινή γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Νέο Ηράκλειο, στο Duende Art Café και η πρόσκληση ήταν ανοιχτή για όλους όσοι θέλησαν, και ήταν πολλοί!, να γνωρίσουν τους δημιουργούς αυτής της προσπάθειας αλλά και να τη στηρίξουν με την παρουσία τους.

Ευχάριστη σύμπτωση, η κυκλοφορία του νέου βιβλίου του συγγραφέα Παύλου Ανδριά, «Κραυγές στην παγωμένη λίμνη», από τις εκδόσεις Ίαμβος, το ίδιο χρονικό διάστημα.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα