Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Ένας αιώνας Κύθηρα
Εικόνες από το κυθηραϊκό φωτογραφικό αρχείο
Βιβλίο Φωτογραφικές συλλογές >> Ελλάς - Φωτογραφικά λευκώματα >> Κυκλοφορεί

Φωτογράφος: Συλλογικό έργο (Collective Work) Williamson, Kristina (Williamson, Kristina) Δεπόλλας, Γιώργος (Depollas, Giorgos) Μαλιγκούρα, Ελένη (Maligkoura, Eleni) Παναγιωτόπουλος, Νίκος, φωτογράφος (Panagiotopoulos, Nikos, fotografos) Πρινέας, Παναγιώτης (Prineas, Panagiotis) Σταθάτος, Γιάννης (Stathatos, Giannis) Παπαδήμος, Δημήτρης (Papadimos, Dimitris) Σοφίος, Εμμανουήλ (Sofios, Emmanouil) Φατσέας, Μανώλης (Fatseas, Manolis) Φατσέας, Παναγιώτης (Fatseas, Panagiotis)
Επιμελητής: Σταθάτος, Γιάννης (Stathatos, Giannis)
Εκδότης: Κυθηραϊκός Σύνδεσμος & Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων
Κεντρική Διάθεση: Tetarto
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-89180-0-9 Κυθηραϊκός Σύνδεσμος & Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων 2006
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
20χ22 - 71
Η ιστορία των ανθρώπων δεν γράφεται πάντα με κεφαλαία γράμματα. Γράφεται και με πεζά, και με κόμματα, με αποσιωπητικά, με μισοτελειωμένες λέξεις, με άνω τελείες. Όλα αυτά όμως αποτελούν μια αδιάκοπη διήγηση που περνά στις κοινωνίες από τους γέρους στους νέους, και ενώ φεύγουν οι άνθρωποι, η διήγηση συνεχίζει το πέρασμά της. Το ίδιο και οι φωτογραφίες, νέος σχετικά τρόπος διήγησης, έχουν μείνει να διηγηθούν γεγονότα και πραγματικότητες που πολλές φορές είναι κάτι άλλο από την αφορμή της κάθε φωτογραφίας.
Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος έχει ζωή σχεδόν όσο και αυτές οι φωτογραφίες, έναν αιώνα. Και πάρα πολλοί από αυτούς που εικονίζονται σε αυτές, ήταν μέλη του Συνδέσμου. Για ένα σωματείο, ένας αιώνας είναι πολύ. Το ξέρουμε, και κάθε Τσιριγώτης είναι περήφανος γι\' αυτό. Είμαστε περήφανοι που από το 1909 έχουμε ιδρύσει τον Σύνδεσμο για "την υιοθέτηση και υποστήριξη παντός κοινωφελούς έργου εν τη επαρχεία Κυθήρων".
Με τη δημοσίευση αυτή ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος σήμερα τιμά όλους εκείνους που τόσα χρόνια με τις συνδρομές και τις φροντίδες τους δημιούργησαν την ιστορία του Συνδέσμου, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του Πανιόνιου Συνεδρίου, που φιλοξενείται στην αίθουσά μας, είναι η αφορμή για την έκθεση και έκδοση του λευκώματος "Ένας αιώνας Κύθηρα". (Μανώλης Χάρος, Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου)

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα