Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Άγονη γραμμή
Βιβλίο Ελλάς - Φωτογραφικά λευκώματα >> Εξαντλημένο

Αλαβέρας, Τηλέμαχος, 1926-2007 (Alaveras, Tilemachos) Συγγραφέας: Συλλογικό έργο (Collective Work) Μανιάτης, Δημήτρης Ν. () Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy) Παπανδρέου, Κώστας, ταξιδιωτικός δημοσιογράφος (Papandreou, Kostas, taxidiotikos dimosiografos)
Υπεύθυνος Σειράς: Ντρενογιάννης, Γιάννης (Ntrenogiannis, Giannis)
Φωτογράφος: Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy) Δελέγκος, Βαγγέλης (Delegkos, Vangelis) Κορρός, Βαγγέλης (Korros, Vangelis) Ζουμπούλογλου, Αλέξης (Zoumpouloglou, Alexis) Κόκκας, Νίκος Θ. (Kokkas, Nikos Th.) Caracacian, Artin (Caracacian, Artin) Μεράκος, Περικλής (Merakos, Periklis) Σκουλάς, Γιάννης (Skoulas, Giannis) Νικολαρεΐζη, Ιωάννα (Nikolareΐzi, Ioanna) Κουρή, Μάρω (Kouri, Maro) Μουσταφέλλου, Κλαίρη (Moustafellou, Klairi) Δέτσης, Γιώργος (Detsis, Giorgos)
Εκδότης: Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε.
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
- Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη 2007
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
22χ26 - 144
Τα ονομάζουμε μικρούς παραδείσους, τους δίνουμε τον χαρακτηρισμό της όασης, τα φορτώνουμε με κοσμητικά επίθετα και ανακαλύπτουμε στην αγκαλιά τους τη "μουσική" της ηρεμίας και την ανθρώπινη επαφή με συνοδοιπόρους σαν κι εμάς στο ταξίδι της "άγονης γραμμής". Αυτά για εκείνους που τα αγαπούν πολύ και τα θεωρούν παρθένους θησαυρούς στην ελληνική θάλασσα. Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη που μιλά με σκληρή γλώσσα για το πολύωρο ταξίδι, την απουσία παροχών και υπηρεσιών, τον εγκλωβισμό σε "σχήματα" διακοπών που ανήκουν στο παρελθόν και τόσα άλλα. Η αλήθεια ως συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση και καλύτερα τη γνωρίζουν όσοι μένουν σε αυτό όλο τον χρόνο και όχι μονάχα το καλοκαίρι.
Το δικό μας φωτογραφικά ταξίδι στη θαυμαστή ελληνική Πολυνησία με τίτλο "Άγονη γραμμή" είναι πέρα για πέρα γόνιμο και μοναδικό στο είδος του. Ακόμη και το όνομα πολλών από αυτά τα νησιά ανήκει στις άγνωστες λέξεις, οπότε καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την περιήγηση από σελίδα σε σελίδα. Όταν όμως ξαφνικά σκεφτείτε τον εαυτό σας μέσα σε μία από αυτές τις εικόνες τότε θα πρέπει γρήγορα να ετοιμάσετε βαλίτσες και να μπείτε και εσείς στο επόμενο δρομολόγιο της "Άγονης γραμμής" για να ανακαλύψετε τον δικό σας προσωπικό θησαυρό.

Γιάννης Ντρενογιάννης, Ιούλιος 2007

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα