Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
4 x 4: 30 διαδομές σε όλη την Ελλάδα
Αναλυτικοί χάρτες· αξιοθέατα· διαμονή - φαγητό
Βιβλίο Ελλάς - Ταξιδιωτικοί οδηγοί >> Εξαντλημένο

Αλαβέρας, Τηλέμαχος, 1926-2007 (Alaveras, Tilemachos) Συγγραφέας: Μανιάτης, Δημήτρης Ν. () Φούντα, Αφροδίτη (Founta, Afroditi) Ντάγκας, Νίκος (Ntagkas, Nikos) Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy) Βαραλής, Δημήτρης (Varalis, Dimitris) Σινάνης, Άγγελος (Sinanis, Angelos) Κονδύλης, Λεωνίδας (Kondylis, Leonidas) Ντρενογιάννης, Γιάννης (Ntrenogiannis, Giannis) Κατσιγιάννης, Κώστας, ταξιδιωτικός ρεπόρτερ (Katsigiannis, Kostas, taxidiotikos reporter) Φραντζεσκάκης, Γιώργος, 1968- (Frantzeskakis, Giorgos, 1968-) Τηνιακός, Λεωνίδας (Tiniakos, Leonidas) Χαραμή, Όλγα (Charami, Olga) Συλλογικό έργο (Collective Work)
Επιμελητής: Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy) Χαραμή, Όλγα (Charami, Olga) Θεοδωρακάκης, Μάριος (Theodorakakis, Marios) Μπάλγκας, Γιώργος (Mpalgkas, Giorgos)
Εκδότης: Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε.
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
- Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη 2008
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
23χ14 - 161
Όπου πατάει ρόδα... δεν φυτρώνει χορτάρι! Θα το δείτε γραμμένο ξανά μέσα στις σελίδες που ακολουθούν. Το επαναλαμβάνουμε για να μην το ξεχάσει κανείς. Γιατί στην Ελλάδα η οδήγηση οχήματος 4x4, SUV, pickup, τζιπ, αγροτικού -πείτε το όπως θέλετε- για κάποιο περίεργο λόγο έχει συνδεθεί με την ασυδοσία, εντός και εκτός δρόμου. Τα μάτια μας έχουν δει πολλά. [...] Είναι ντροπή! Από την άλλη, δεν είναι καθόλου ντροπή να ακολουθείς μια ορεινή διαδρομή σε πατημένο δασικό δρόμο και να απολαμβάνεις με όλες σου τις αισθήσεις το τοπίο. Να κάνεις πολλές στάσεις για να περπατήσεις, να πιεις νερό, να ανακαλύψεις οικισμούς που δεν τους έχει κανένας χάρτης, να μιλήσεις με ανθρώπους που θα συναντήσεις, να χαρείς τη ζωή. Με αυτό το σκεπτικό επιλέξαμε τις 30 διαδρομές (ανάμεσα από 200 και πλέον που έχουμε καταγράψει τα τελευταία χρόνια) σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από αυτές παρουσιάζονται για πρώτη φορά και όλες είναι βατές και εύκολες (κάποιες και για συμβατικά αυτοκίνητα!) από τα τέλη της άνοιξης έως και τις αρχές του χειμώνα. Μπορείτε με ασφάλεια να τις ακολουθήσετε και είμαστε βέβαιοι πως θα ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές, γνωρίζοντας κομμάτια μιας άγνωστης αλλά αυθεντικής Ελλάδας.

Και ακόμα μια παράκληση: στο αυτοκίνμητό σας βάλτε μια θέση για την ευαισθησία απέναντι στον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας. Γνωρίζουμε καλά ότι μπορείτε. Σε αυτό τον τόπο είμαστε επισκέπτες και όχι κατακτητές. Καλό σας ταξίδι.

Γιάννης Ντρενογιάννης
Απρίλιος 2008

Ο οδηγός αποτελείται από τα κεφάλαια: "Συμβουλές", "Διάσχιση"/"Θράκη", "Μακεδονία", "Ήπειρος", "Θεσσαλία", "Στερεά Ελλάδα", "Πελοπόννησος", "Κρήτη", κάτω από τα οποία αναπτύσσονται οι προτεινόμενες διαδρομές.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα