Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Πελοπόννησος: Ορεινή Αρκαδία: Ορεινή Κορινθία: Ναύπλιο: Πάρνωνας
Με αυτοκίνητο· με τα πόδια· με 4x4 και μοτοσυκλέτα· χωρίς μυστικά
Βιβλίο Πελοπόννησος - Ταξιδιωτικοί οδηγοί >> Εξαντλημένο

Οικονομίδης, Αριστείδης (Oikonomidis, Aristeidis) Συγγραφέας: Συλλογικό έργο (Collective Work) Θαλάσσης, Αντώνης (Thalassis, Antonis) Κουρή, Μάρω (Kouri, Maro) Μανιάτης, Δημήτρης Ν. () Κονδύλης, Λεωνίδας (Kondylis, Leonidas) Καλογήρου, Αντώνης X., ταξιδιωτικός συντάκτης (Kalogirou, Antonis) Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy) Χαραμή, Όλγα (Charami, Olga)
Υπεύθυνος Σειράς: Ντρενογιάννης, Γιάννης (Ntrenogiannis, Giannis)
Φωτογράφος: Ντρενογιάννης, Γιάννης (Ntrenogiannis, Giannis) Δημητρέλης, Κώστας (Dimitrelis, Kostas) Κονδύλης, Λεωνίδας (Kondylis, Leonidas) Μουσταφέλλου, Κλαίρη (Moustafellou, Klairi)
Επιμελητής: Κόντη, Μαρία (Konti, Maria) Βασαλάκης, Γιάννης (Vasalakis, Giannis) Θεοδωρακάκης, Μάριος (Theodorakakis, Marios) Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy)
Εκδότης: Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε.
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
- Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη 2006
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
23χ14 - 161
Σαββατοκύριακο...

Επιστροφή στην πραγματικότητα, ξανά σαββατοκύριακο και πάλι πίσω. Μικρές ανάσες ζωής για εκείνους που μένουν "αλλού", για επισκέπτες, τουρίστες, αλλά όχι ξένους στον ίδιο σου τον τόπο.
Η αλήθεια είναι ότι πάντα έρχεσαι, ποτέ δεν θέλεις να φύγεις, να επιστρέψεις στην καθημερινότητα. Γι\' αυτό, το σαββατοκύριακο ανακηρύσσεται πανηγυρικά ως ιερό διήμερο. Το σκέφτεσαι, το οργανώνεις και πραγματοποιείς... Του προσφέρεις τον καλύτερο εαυτό σου και εκείνο σε γεμίζει με νέες εικόνες, δυνατές εμπειρίες, ζωντάνια, ελπίδα και αισιοδοξία. Φτιάχνεις τα καλύτερα σενάρια για το αύριο και έτσι μπορείς να συνεχίσεις.
Κάπως έτσι φτιάχτηκε και ο τέταρτος οδηγός "Ανακαλύψτε την Ελλάδα", αφιερωμένος στην Πελοπόννησο, που κρατάτε στα χέρια σας. Μπορείτε να τον ακολουθήσετε με ασφάλεια κι εμπιστοσύνη και να τον χρησιμοποιήσετε σε δόσεις-σφηνάκια σαββατοκύριακου. Επίσης μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση. Να φύγετε μαζί του και να επιστρέψετε όταν θα "τα έχετε δει όλα". Μέχρι τότε, ο επόμενος οδηγός που ετοιμάζουμε πυρετωδώς θα έχει κυκλοφορήσει... Και πάλι από την αρχή.
Σαββατοκύριακο για μια ζωή
Μακάρι!

Γιάννης Ντρενογιάννης
Σεπτέμβριος 2006


Ο οδηγός αποτελείται από τα κεφάλαια: "Ορεινή Αρκαδία: Δημητσάνα-Καρύταινα", "Ορεινή Αρκαδία: Βυτίνα-Λαγκάδια", "Ορεινή Κορινθία", "Ναύπλιο-Αργολίδα" και "Πάρνωνας", τα οποία περιλαμβάνουν, κάθε ένα, τις ενότητες: "Δείτε οπωσδήποτε", "Χάρτης", "Χωρίς μυστικά", "Ιδιαίτερα τοπία/παραλίες/οικισμοί", "Διαδρομές", "Εκτός δρόμου", "Μονοπάτια", "Δραστηριότητες", "Πολιτισμός & τέχνες", "Διαμονή", "Φαγητό".

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα