Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Ντούμα Κη
Βιβλίο Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Λογοτεχνία τρόμου >> Φανταστική λογοτεχνία >> Κυκλοφορεί

Συγγραφέας: Stephen King ()
Μεταφραστής: Καλαϊτζής, Νεκτάριος (Kalaitzis, Nektarios)
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-450-957-7 Bell / Χαρλένικ Ελλάς 2009
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
19χ13 - 716
Ένα τρομερό ατύχημα στερεί από τον Έντγκαρ Φρίμαντλ το δεξί του χέρι και του διαταράσσει τη σκέψη και τη μνήμη, αφήνοντας μέσα του μόνο μια μεγάλη οργή καθώς βιώνει τη δοκιμασία της αργής αποκατάστασης. Ο γάμος του καταρρέει κι ο Έντγκαρ αρχίζει να εύχεται να μην είχε επιζήσει. Ο ψυχολόγος του, ο δρ Κέιμεν, συστήνει μια "αλλαγή περιβάλλοντος", μια καινούρια ζωή, μακριά από τη Μινεσότα. Συγχρόνως, του προτείνει ν’ ασχοληθεί ξανά με μια παλιά του αγάπη, τη ζωγραφική, γιατί, όπως λέει, χρειάζεται "φράγματα ενάντια στο σκοτάδι".

Ο Έντγκαρ νοικιάζει ένα σπίτι στο Ντούμα Κη, ένα πανέμορφο και ανεξήγητα ανεκμετάλλευτο νησάκι σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της Φλόριντα. Ο ήλιος που δύει μέσα στον Κόλπο του Μεξικού και ο ψίθυρος των κοχυλιών πάνω στην άμμο την ώρα της παλίρροιας, μιλάνε στην τραυματισμένη του ψυχή και ο Έντγκαρ αρχίζει να ζωγραφίζει -όλο και πιο πολύ, πυρετωδώς κάποιες φορές.

Όταν όμως γνωρίζει τη γηραιά, ανάπηρη Ελίζαμπεθ Ίστλεϊκ, που ζει εκεί από χρόνια, και τον Τζερόμ Γουάιρμαν, τον άνθρωπο που τη φροντίζει, διαισθάνεται ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στο νησί. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτει με δέος ότι το απρόσμενο ταλέντο του στη ζωγραφική έχει μια σκοτεινή πλευρά: κάποια από τα έργα του διαθέτουν μια δική τους, ανεξέλεγκτη δύναμη. Κι όταν αρχίζει να ξετυλίγεται το παρελθόν της Ελίζαμπεθ και τα φαντάσματα της παιδικής της ηλικίας βγαίνουν στο φως, ο Έντγκαρ συνειδητοποιεί ότι στο Ντούμα Κη φωλιάζει ένα ασύλληπτο κακό -και ίσως ακατανίκητο...

Μια ιστορία για το πείσμα της αγάπης, τους κινδύνους της δημιουργικότητας, τα μυστήρια της μνήμης και τη φύση του υπερφυσικού. Ένα μυθιστόρημα συναρπαστικό, συγκινητικό και βαθιά τρομακτικό από τον αξεπέραστο Stephen King.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα