Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Κυκλάδες: Νάξος: Σέριφος: Τήνος
Αξιοθέατα· παραλίες· διαδρομές· μονοπάτια· με σκάφος· διαμονή· φαγητό· από τον Γιάννη Ντρενογιάννη
Βιβλίο Κυκλάδες - Ταξιδιωτικοί οδηγοί >> Νάξος - Ταξιδιωτικοί οδηγοί >> Σέριφος - Ταξιδιωτικοί οδηγοί >> Τήνος - Ταξιδιωτικοί οδηγοί >> Εξαντλημένο

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο (Collective Work) Ιορδάνογλου, Αντώνης (Iordanoglou, Antonis) Τηνιακός, Λεωνίδας (Tiniakos, Leonidas) Καραγεωργίου, Δημήτρης (Karageorgiou, Dimitris) Σαντοριναίος, Μανώλης (Santorinaios, Manolis) Καλογεροπούλου, Νατάσα (Kalogeropoulou, Natasa) Μπαρμπίκας, Ηλίας (Barmpikas, Ilias) Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy)
Υπεύθυνος Σειράς: Ντρενογιάννης, Γιάννης (Ntrenogiannis, Giannis)
Φωτογράφος: Δέτσης, Γιώργος (Detsis, Giorgos) Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy) Μεράκος, Περικλής (Merakos, Periklis) Ιορδάνογλου, Αντώνης (Iordanoglou, Antonis)
Επιμελητής: Βαϊμάκη, Βάλυ (Vaimari, Valy) Ιορδάνογλου, Αντώνης (Iordanoglou, Antonis) Τηνιακός, Λεωνίδας (Tiniakos, Leonidas) Σκυριανός, Αχιλλέας (Skyrianos, Achilleas)
Εκδότης: Έθνος
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
- Έθνος 2009
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
23χ15 - 193
Όλοι μας ρωτάνε αυτές τις μέρες πού θα πάμε διακοπές -εμείς οι μόνιμοι επαγγελματίες ταξιδευτές- λες και κατέχουμε το απόλυτο μυστικό. Οι απαντήσεις που παίρνουν συνήθως τους απογοητεύουν και φεύγουν κουνώντας το κεφάλι!
Η αλήθεια είναι ότι οι διακοπές μου -για να το πάρω πάνω μου το θέμα- είναι πάντα ένα μικρό βάσανο! Από τη μια καίγομαι να φύγω και από την άλλη δεν ξέρω πού να πάω. Το βασικό ήταν και είναι να μη δουλέψω... γιατί εάν η δουλειά σου είναι να ταξιδεύεις και να ανακαλύπτεις, τότε καλό θα είναι στις διακοπές σου να κλειστείς σε ένα δωμάτιο και να ξεκουραστείς με όλη την έννοια της λέξης. Παραστάσεις άλλωστε δεν σου λείπουν. Μείνε μέσα και βγες όταν θα έχεις πάθε... αγκύλωση από το καθισιό!
Το έχω κάνει κι αυτό -δεν ήταν όμορφα.
Με τα χρόνια έχω μάθει να χρησιμοποιώ μερικά τρικ για να μην πέφτω στην "αρρώστια" της δουλειάς. Πρώτον, δεν παίρνω μαζί μου φωτογραφικό εξοπλισμό -κανενός είδους κάμερα. Δεύτερον, διαλέγω ένα μέρος όπου να μη χρειάζεται να μπω σε αυτοκίνητο για να κάνω μπάνιο, να φάω και να πιω. Τρίτον, παίρνω μαζί μου περισσότερα βιβλία απ\' όσα μπορώ να διαβάσω και περισσότερη μουσική απ\' όση μπορώ ν\' ακούσω. Όταν χορτάσω και από τα δύο τότε ξεκινάει η μικρή περίοδος της βαρεμάρας. Το ξεπερνώ με υπνοθεραπεία... Χρησιμοποιώ επίσης τη θάλασσα σαν βάλσαμο. Οπτική και ηχητική χαλάρωση σε φάση απομόνωσης χωρίς... ηλιοβασιλέματα! Τέλος, θεωρώντας ότι έχω λείψει πολύ από το σπίτι μου και ότι είναι ανώφελο ακόμα και στις διακοπές μου να νιώθω σαν νομάς, τα μαζεύω και επιστρέφω χαρούμενος... Μην κουνάτε κι εσείς το κεφάλι!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Γιάννης Ντρενογιάννης
Αύγουστος 2009


Ο οδηγός περιέχει τα κεφάλαια: "Νάξος", "Σέριφος" και "Τήνος", που το καθένα περιλαμβάνει τις ενότητες: "Μη χάσετε", "Χάρτης", "Ανακαλύψεις", "Παραλίες", "Με σκάφος", "Οικισμοί" (με ξεχωριστές ενότητες για τις Χώρες των τριών νησιών), "Περιήγηση", "Off road", "Με τα πόδια", "Πολιτισμός", "Διαμονή", "Φαγητό".

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα