Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Ενστάσεις εργατικού δικαίου
Βιβλίο Εργατικό δίκαιο >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο (Collective Work) Ληξουριώτης, Ιωάννης Δ. (Lixouriotis, Ioannis D.) Αγγελόπουλος, Ευάγγελος Δ. (Angelopoulos, Evangelos D.) Δαβερώνας, Παντελής Εμμ. (Daveronas, Pantelis Emm.) Σιδέρης, Δημήτριος (Sideris, Dimitrios) Μπουμπουχερόπουλος, Παναγιώτης Σ. ()
Εκδότης: Νομική Βιβλιοθήκη
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-272-663-1 Νομική Βιβλιοθήκη 2010
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
- - 224
Το έργο διαρθρώνεται σε έντεκα ενότητες, κάθε μια εκ των οποίων αναλύει τις σχετικές ενστάσεις και τις ταξινομεί στα επιμέρους είδη. Οι θεματικές ενότητες είναι οι εξής: α) Εισαγωγή-Γενικό μέρος περί Ενστάσεων, όπου δίδεται στον αναγνώστη μια απλή, περιεκτική απόδοση της θεωρίας των Ενστάσεων και της θέσης τους στο Εργατικό Δίκαιο, β) Οι Ενστάσεις σχετικές με το κύρος της σύμβασης Εργασίας, όπου αναλύονται όλες οι σχετικές με τη Σύμβαση Εργασίας Ενστάσεις, γ) Οι Ενστάσεις σχετικές με την αξίωση δεδουλευμένων αποδοχών από έγκυρη σύμβαση Εργασίας, δ) Οι Ενστάσεις επί αξιώσεων από την υπερημερία του εργοδότη, ε) Η Ένσταση παραίτησης, στ) Οι Ενστάσεις επί αξιώσεων σχετικών με το χρόνο εργασίας, με αναφορά στις επιμέρους Ενστάσεις: i) Η Ένσταση αοριστίας, iv) Η Ένσταση παραγραφής, v) Η Ένσταση καταχρηστικής άσκησης και αποδυνάμωσης δικαιώματος, ζ) Οι Ενστάσεις επί αξιώσεων από μονομερή βλαπτική μεταβολή των όρων Εργασίας η) Οι Ενστάσεις επί αξιώσεων από παράλειψη προαγωγής θ) Οι Ενστάσεις επί αξιώσεων από εργατικό ατύχημα ι) Οι Ενστάσεις επί αξιώσεων από τη λύση της σύμβασης Εργασίας αορίστου χρόνου, και ια) Ενστάσεις από την καταγγελία της σύμβασης Εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η παράθεση της σχετικής βιβλιογραφίας, ενός πίνακα περιεχομένων και ενός αλφαβητικού ευρετηρίου πριν από κάθε θεματική ενότητα και ενός ενιαίου αλφαβητικού ευρετηρίου διευκολύνει τον αναγνώστη στην αναζήτηση του θέματος που τον ενδιαφέρει. Το έργο "Ενστάσεις εργατικού δικαίου" αναλύοντας διεξοδικά τις διάφορες ενστάσεις, αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για όποιον ασχολείται με οποιαδήποτε ιδιότητα με το εργατικό δίκαιο, είτε ενδιαφέρεται θεωρητικά για το θέμα, είτε συμμετέχει άμεσα και ενεργά σε δίκες σχετικά με τις εργατικές διαφορές.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα