Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Πόλη των χαμένων ψυχών
Βιβλίο Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Εξαντλημένο

Συγγραφέας: Clare, Cassandra (Clare, Cassandra)
Μεταφραστής: Μοσχή, Φωτεινή (Moschi, Foteini)
Εκδότης: Πλατύπους
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-6665-90-5 Πλατύπους 2012
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21χ14 - 625
Η μητέρα των δαιμόνων, Λίλιθ, έχει εξοντωθεί και ο Τζέις έχει απελευθερωθεί από τα δεσμά της. Όμως όταν καταφθάνουν οι Κυνηγοί των Σκιών βρίσκουν μόνο αίμα και σπασμένα γυαλιά. Δεν έχει εξαφανιστεί μόνο το αγόρι που η Κλέρι αγαπάει, αλλά και το αγόρι που μισεί: ο αδερφός της ο Σεμπάστιαν, που είναι αποφασισμένος να κάνει τους Κυνηγούς των Σκιών να γονατίσουν.

Η μαγεία του Κονκλαβίου αδυνατεί να εντοπίσει οποιονδήποτε από τους δύο, αλλά ο Τζέις δεν μπορεί να μείνει μακριά από την Κλέρι. Όταν ξανασυναντιούνται, η Κλέρι ανακαλύπτει τη φρίκη της μαγείας της Λίλιθ: ο Τζέις και ο Σεμπάστιαν είναι δεμένοι μεταξύ τους, και ο Τζέις είναι υπηρέτης του κακού. Το Κονκλάβιο είναι αποφασισμένο να καταστρέψει τον Σεμπάστιαν, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βλάψει τον ένα χωρίς να καταστρέψει τον άλλο.

Μόνο ελάχιστοι πιστεύουν ότι ο Τζέις μπορεί να σωθεί. Ο Άλεκ, ο Μάγκνους, ο Σάιμον και η Ιζαμπέλ παζαρεύουν με τη σατανική Βασίλισσα των Σίιλι, δοκιμάζουν συμμαχίες με δαίμονες και στο τέλος στρέφονται στις αμείλικτες Σιδηρές Αδελφές, που ίσως να μπορούν να σφυρηλατήσουν ένα όπλο ικανό να σπάσει το δεσμό μεταξύ του Σεμπάστιαν και του Τζέις. Αν οι Σιδηρές Αδελφές δεν μπορέσουν να τους βοηθήσουν, η μόνη τους ελπίδα θα είναι να προκαλέσουν τον Παράδεισο και την Κόλαση εγχείρημα που μπορεί να κοστίσει τη ζωή τους.

Και πρέπει να το κάνουν χωρίς την Κλέρι. Γιατί η Κλέρι παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι ολομόναχη. Το τίμημα της ήττας δεν θα είναι μόνο η ζωή της αλλά και η ψυχή του Τζέις. Θα κάνει τα πάντα για τον Τζέις, αλλά μπορεί να τον εμπιστευτεί; Ή μήπως είναι πραγματικά χαμένος; Ποιο τίμημα είναι υπερβολικά ψηλό, ακόμα και για την αγάπη;

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα