Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Όλα για τη ζωή μου
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Αστυνομική λογοτεχνία >> Κυκλοφορεί
Για να γράψετε και εσείς την κριτική σας για αυτό το βιβλίο, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
Σύνδεση Τώρα

  4
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
13-06-2016 18:22
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Συναρπαστικό, Ανατρεπτικό, Γρήγορο, Πλούσια πλοκή
Κατά  
Ο Ιάσων Φωκιάδης είναι πάμπλουτος, παντρεύτηκε τη Ζωή μετά τον θάνατο από ατύχημα της πρώτης του συζύγου και προσπαθεί να εξισορροπήσει τα πράγματα ανάμεσα στη Ζωή και την κόρη του από τον πρώτο γάμο, τη Μάγδα. Και ένα βράδυ εξαφανίζεται, αλλάζοντας για πάντα τη μοίρα των ανθρώπων γύρω του. Ένα τηλεφώνημα επιβεβαιώνει τις χειρότερες υποψίες: απαγωγή! Έτσι αρχίζει ένα καταιγιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, γεμάτο ανατροπές, καταδιώξεις, μυστικά και αποκαλύψεις!

 

Η ιστορία κλιμακώνεται σταδιακά, οι χαρακτήρες που περιβάλλουν τις δύο αιώνιες εχθρούς, σύζυγο και προγονή, σκιαγραφούνται υπέροχα, η υπόθεση είναι ασφυκτικά δεμένη, χωρίς τρύπες ή μπαλώματα. Η εξέλιξη της ιστορίας είναι σκηνοθετημένη με μαεστρία και πραγματικά η χημεία των συγγραφέων κουμπώνει άψογα σ’ ένα κείμενο που δεν του λείπει τίποτα! Το παρελθόν είναι καταλύτης για όλους, πρωταγωνιστές και δευτεραγωνιστές, κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται και ο χρόνος κυλάει ανελέητα εις βάρος της Μάγδας αλλά και της Ζωής. Δυο γυναίκες που μισούν η μία την άλλη, χωρίς να ξέρουν τι τις περιμένει σε αυτήν την περιπέτεια. Στο κείμενο εμφανίζονται αδίστακτοι δολοφόνοι, μυστικοί ντετέκτιβ, σωφέρ και προωσπικοί φύλακες. Ένα πτώμα χωρίς χέρια και με χαρακωμένο πρόσωπο εντοπίζεται στη Γαλλία. Ο ερωτικός σύντροφος της Ζωής δολοφονείται. Ποιος κρατάει το περίστροφο και ποιος του δίνει τις σφαίρες; Πώς κατάφερε ο Ιάσων να γίνει τόσο πλούσιος; Ποιος θέλει να τον εκδικηθεί;

 

 

Ένα χορταστικό, δυνατό, ανατρεπτικό αστυνομικό μυθιστόρημα, ένα υπέροχο δείγμα γραφής από δυο ταλαντούχες συγγραφείς, οι οποίες ανελέητα χειρίζονται την υπόθεση φωτίζοντας μόνο αυτό που θέλουν την ώρα που πρέπει, μια υπόθεση που προσωπικά με ξενύχτησε!
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
1
Το θέλουν
1
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
1
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα