Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Αφιέρωμα στην "Κενή διαθήκη" του Πάρι Τακόπουλου
και "Τις ο λαλών" της Κ.Δ. του Κώστα Σοφιανού
Βιβλίο Νεοελληνική λογοτεχνία - Ερμηνεία και κριτική >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή

() Συγγραφέας: Μπακονικόλα - Γεωργοπούλου, Χαρά (Bakonikola - Georgopoulou, Chara) Mims, Amy (Mims, Amy) Μάστρακας, Κωνσταντίνος (Mastrakas, Konstantinos) Μαρή, Μαρία (Mari, Maria) Λυμπεροπούλου, Μάγια (Lymperopoulou, Magia) Καραβία, Μαρία (Karavia, Maria) Duckworgh, Eddie () Δημηρούλης, Δημήτρης Σ. (Dimiroulis, Dimitris S.) Δεληγιώργης, Σταύρος (Deligiorgis, Stavros) Γκίνης, Άλκης (Gkinis, Alkis) Γκίκας, Γιώργος (Gkikas, Giorgos) Geloeva, Fatima () Αποστολίδης, Στάντης (Apostolidis, Stantis) Αποστολίδης, Ρένος Η. (Apostolidis, Renos I.) Ανευλαβής, Ελευθέριος, 1943- (Anevlavis, Eleftherios, 1943-) Βασίλης Αλεξάκης () Συλλογικό έργο ()
Εκδότης: Καλλιγράφος
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-9568-38-8 Καλλιγράφος 2015
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
24χ17 - 240
Το αφιέρωμα αυτό αφορά και τους δύο τόμους της "Κενής Διαθήκης" τους εκδοθέντας το 2011 σε έναν ενωμένο και χωρισμένο τόμο με κείμενα από είκοσι δύο συν ένα έλληνες και ξένους συγγραφείς. Η επιμέλεια του αφιερώματος οφείλεται στον ποιητή και κριτικό Κώστα Σοφιανό, τον αποτελούντα τον εικοστό τρίτο συγγραφέα του "Αφιερώματος", με τα οκτώ πρώτα κεφάλαια, από το ανέκδοτο προς το παρόν βιβλίο του, "Τις ο Λαλών της Κενής Διαθήκης".

Τα πρόσωπα των συν-συγγραφέων του Αφιερώματος είναι κατά αλφαβητική "επιθετικώς" σειρά τα ακόλουθα: ο Βασίλης Αλεξάκης, ο Ελευθέριος Ανευλαβής, ο Ρένος Αποστολίδης και ο Στάντης Αποστολίδης. Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης Φατίμα Γελόεβα, ο Γιώργος Γκίκας και ο Άλκης Γκίνης. Οι καθηγηταί Δημήτρης Δημηρούλης, ο Σταύρος Δεληγιώργης και ο Έντυ Ντάκγουορθ, ο γνωστός άγγλος "Δάσκαλος των Ελληνικών". Έπεται η Μαρία Καραβία, η Μάγια Λυμπεροπούλου, η Μαρία Μαρή, ο Κώστας Μάστρακας, η Amy Mims, η καθηγήτρια θεατρολογίας Χαρά Μπακονικόλα, ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης και ο ποιητής Κωνσταντίνος Μπούρας. Η καθηγήτρια Τζίνα Πολίτη και ο Ευάγγελος Σαχπέρογλου. Ακολουθούν ο Αλέξανδρος Φασόης και η Ντία Φιλιππίδη, η οποία δίδαξε στους φοιτητές της σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, τον ήρωα της "Κενής Διαθήκης"του Πάρι Τακόπουλου, ο οποίος συνεζήτησε μέσω Skype με τους φοιτητές της επί δίωρον απαντώντας στα περισσότερα ερωτήματά τους.

Τέλος υπάρχει κι ένας μεταπρόλογος του ίδιου του συγγραφέα της "Κενής Διαθήκης".

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
1
Το έχουν
0
Το θέλουν
1
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα