Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Όσα δεν σου είπα ποτέ
Βιβλίο Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Αστυνομική λογοτεχνία >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Για να γράψετε και εσείς την κριτική σας για αυτό το βιβλίο, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
Σύνδεση Τώρα

  5
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
16-08-2017 21:07
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  4
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
27-07-2017 12:34
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Καθηλώνει, Διδακτικό
Κατά  
Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τις σχέσεις των μελών μιας οικογένειας σε μια εποχή δύσκολη για την Αμερική. Ξεκινά από τη δεκαετία του 1950, με το γάμο του Τζέιμς και της Μέριλιν, ενός γάμου απαγορευμένου εκείνη την περίοδο σε πολλές πολιτείες της Αμερικής. Πολλοί έλεγαν ότι ο Μεγαλοδύναμος δεν ήθελε να ανακατευτούν οι λευκοί με μαύρους, κίτρινους και ερυθρούς. Πως δεν έπρεπε να υπάρχουν μιγάδες. Να μην απαλειφθεί η περηφάνια της φυλής! Και φτάνει μέχρι τη δεκαετία του 1970, την εποχή που η Λίντια βρίσκεται νεκρή στη λίμνη και ξεκινά να ξετυλίγεται η ιστορία της οικογένειας, όπου το κάθε μέλος της κρύβει τα δικά του μυστικά!

Μια μητέρα, η Μέριλυν, που δεν ήθελε να καταλήξει όπως η μητέρα της. Μια απλή σύζυγος και νοικοκυρά αλλά να σπουδάσει! Δυστυχώς όμως η μοίρα δεν το θέλησε αυτό! Τώρα στα μάτια της κόρης της βλέπει όσα εκείνη δεν μπόρεσε να γίνει.Ένας πατέρας, ο Τζέιμς, που λόγω της καταγωγής του, μεγάλωσε στο περιθώριο της τότε κλειστής αμερικανικής κοινωνίας, κάτι που δεν έχει αλλάξει και πολύ μετά από 20 χρόνια.Ένας αδελφός, ο Νέιθ, που παρόλο που υποσχέθηκε ότι θα προσέχει την αδελφή του και δεν θα την άφηνε ποτέ ετοιμάζεται να φύγει για το πανεπιστήμιο αφήνοντας τα πάντα πίσω του. Ένας νεαρός γείτονας, ο Τζακ, που μπαίνει απροσδόκητα στη ζωή των δύο παιδιών. Η μικρότερη αδελφή, η Χάνα, που γνωρίζει και καταλαβαίνει τα πάντα αλλά σιωπά. Και μία κοπέλα, η Λίντια, στα δεκαέξι της, που αισθάνεται πάνω της το βάρος όλων όσων απαρτίζουν την οικογένεια της.

Ποιος ευθύνεται τελικά για το θάνατο της Λίντια; Αυτό καλείται να ανακαλύψει ο αναγνώστης διαβάζοντας το βιβλίο της Celeste Ng. Άραγε πόσα είναι αυτά που κρατάμε μέσα μας και δεν τα λέμε ποτέ στους γονείς μας, στα αδέλφια μας, στους φίλους μας, στους γνωστούς μας για να μην τους στενοχωρήσουμε και για να μην χαλάσουμε την εικόνα που έχουν σχηματίσει στο μυαλό τους για εμάς;
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
1
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
2
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα