Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Ηγέτες του μέλλοντος
Βιβλίο Ηγεσία >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο () Ιορδάνογλου, Δήμητρα (Iordanoglou, Dimitra) Τσακαρέστου, Μπέτυ (Tsakarestou, Bety) Τσενέ, Λήδα (Tsene, Lida) Λέανδρος, Νίκος (Leandros, Nikos)
Εκδότης: Πεδίο
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-546-694-7 Πεδίο 2016
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
24χ17 - 368
Στο σύγχρονο διαρκώς μεταβαλλόμενο και ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον οι οργανισμοί βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. H Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, που είναι προ των πυλών με την ανάπτυξη της γενετικής, της τεχνητής νοημοσύνης, της νανοτεχνολογίας, της τρισδιάστατης εκτύπωσης, της ρομποτικής και του διαδικτύου των πραγμάτων, είναι βέβαιο ότι θα ταράξει συθέμελα τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις του μέλλοντος, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη της αλλαγής τους έτσι ώστε να προσαρμοστούν γρήγορα και αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα. Ένας τρόπος να επιφέρουν αλλαγές, αλλά και να προετοιμάσουν τους ανθρώπους τους γι’ αυτές, είναι η ανάπτυξη μιας νέας γενιάς ηγετών. Σε αυτό το ανοιχτό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον η ηγεσία βρίσκεται υπό ριζικό μετασχηματισμό. Η ανάγκη για περισσότερη ηγεσία από περισσότερους ανθρώπους, και όχι μόνο από τους διευθυντές, γίνεται ζητούμενο. Οι ηγέτες του μέλλοντος θα πρέπει να είναι ευέλικτοι και προσαρμοστικοί προκειμένου να διαχειρίζονται τις νέες προκλήσεις, όπως τις συνεχείς αλλαγές, ένα πολυπολιτισμικό ανθρώπινο δυναμικό, εικονικές ομάδες, αλλά και μια νέα γενιά εργαζόμενων, τους millennials, οι οποίοι θέλoυν να εργάζονται όχι "για" έναν ανώτερο, αλλά "μαζί" με άλλους, διαφοροποιώντας δραστικά τον ρόλο του ηγέτη από διευθυντή σε σύμβουλο, συνεργάτη και καθοδηγητή.

Στόχος του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους νέους εργαζόμενους και μελλοντικούς ηγέτες να κατανοήσουν βασικές έννοιες της ηγεσίας και να αναπτύξουν με βιωματικό τρόπο τις κρίσιμες ηγετικές ικανότητες οι οποίες θα τους βοηθήσουν να προσαρμοστούν γρήγορα στο νέο εργασιακό τοπίο που διαμορφώνεται και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα