Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Η αληθινή εν Θεώ ζωή
Βιβλίο Ιησούς Χριστός >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Συγγραφέας: Ryden, Vassula (Ryden, Vassula)
Μεταφραστής: Ζόππα, Ειρήνη ()
Εκδότης: Πολιτιστικός Σύλλογος Η Αληθινή εν Θεώ Ζωή
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-618-81224-4-4 Πολιτιστικός Σύλλογος Η Αληθινή εν Θεώ Ζωή 2017
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21χ15 - 1351
Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο; Ζούμε στις έσχατες ημέρες; Υπάρχει ο παράδεισος και η κόλαση; Μήπως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο; Ο Ιησούς επιστρέφει, αλλά ίσως όχι με τον τρόπο που νομίζουμε.

Στις 25 Νοεμβρίου 1985, η Βασούλα Ρυντέν είχε μια βαθιά πνευματική εμπειρία και λίγο αργότερα ξεκίνησε ένας διάλογος με τον Θεό που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Όταν η Βασούλα κατάλαβε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που της συνέβαινε, άρχισε να γράφει όλους αυτούς τους διαλόγους σε μια σειρά από τετράδια και αυτά έχουν πλέον επανεκδοθεί σε μία επίτομη έκδοση.

Τα Μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής είναι μια επείγουσα έκκληση για να σταματήσουμε να επαναστατούμε εναντίον του Θεού και να κάνουμε ειρήνη μαζί Του, διορθώνοντας τη ζωή μας μέσα από τη μετάνοια.

Είναι ένα κάλεσμα για συμφιλίωση, αγάπη και ενότητα μεταξύ των εκκλησιών, και πολλά από τα Μηνύματα της ΑεΘΖ μας θυμίζουν τον Ιωνά που φώναξε στην πόλη της Νινευή για να μετανοήσουν.

Περιέχουν σημαντικές προειδοποιήσεις προς την ανθρωπότητα που κινδυνεύει να καταστραφεί, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και είναι μια υπενθύμιση του Λόγου Του και της ύπαρξης Του.

Όπως ο Ίδιος ο Θεός είπε στη Βασούλα: "Έλα, πες τους ότι αυτό το Μήνυμα δεν τους δίνεται για να προκαλέσει αίσθηση αλλά για να τους κάνει να αντιληφθούν την κατεπείγουσα ανάγκη, τη σοβαρότητα και τη σημασία του Καλέσματός Μου. Την κατεπείγουσα ανάγκη της μεταστροφής τους, τη σοβαρή κατάσταση της ψυχής τους και πόσο σημαντικό είναι να αλλάξουν τρόπο ζωής και να ζουν άγια".

Υπάρχουν προφητείες για το μέλλον, αλλά δίνονται επίσης απαντήσεις και για πολλά ερωτήματα σχετικά με την καθημερινή μας ζωή, καθώς και για σοβαρότερα θέματα όπως του πολέμου, της πείνας και της σκληρότητας που συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο.

Όπως είπε ο θεολόγος π. Joseph Iannuzzi: "Κάποιος μπορεί εύκολα να διακρίνει ότι τα Μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της διδασκαλίας της Αγίας Γραφής και της παράδοσης της Εκκλησίας. Είναι Μηνύματα που δεν προορίζονταν για πριν από χίλια χρόνια, αλλά για σήμερα!"

Η Βασούλα καλωσορίζει τον αναγνώστη των Μηνυμάτων της ΑεΘΖ λέγοντας τα εξής: "Όταν διαβάζετε τα Μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής που κρατάτε στα χέρια σας, να τα διαβάζετε από την αρχή, έπειτα ακολουθήστε τη σειρά του βιβλίου έτσι ώστε να βυθιστείτε στην Αγάπη του Θεού για σας. Θα καταλάβετε, ενώ θα διαβάζετε από την αρχή, ότι ο Θεός σας καλεί σε μια οικεία σχέση μαζί Του.

Ο Ιησούς Χριστός μου ζήτησε να σας πω να βγάζετε πάντα το όνομά μου, Βασούλα, από τα Μηνύματα και να το αντικαθιστάτε με το δικό σας όνομα. Και τότε, θα Τον ακούσετε να σας μιλάει και να αναζωογονεί την ψυχή σας, ώστε να κινείται, να επιποθεί και να αναπνέει μέσα στη Δόξα Του. Ο Θεός θα σας προσελκύσει με τέτοια λεπτότητα στην Καρδιά Του ώστε δεν θα ανήκετε πλέον στον εαυτό σας αλλά σε Εκείνον που σας κατευθύνει να ενωθείτε με τη Μοναδικότητά Του (την Αγία Τριάδα).

Ο Ιησούς λέει: "Το Μήνυμά Μου σώζει ψυχές." Είθε όλοι όσοι παρακινούνται από το Άγιο Πνεύμα να γίνουν μάρτυρες της άπειρης Αγάπης του Θεού. Είθε κι εσείς να γίνετε απόστολοι αυτών των Έσχατων Καιρών.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Emmanuella Repussi
15/10/2017 12:33

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του βιβλίου.

Έχω μία ερώτηση, που βασίζεται στην δική μου εμπειρία, οταν διάβαζα τον 3ο τόμο, όταν ήταν ξεχωριστοί ακόμα οι τόμοι, ερώτημα που δεν μου έχει απαντηθεί:

Πώς είναι δυνατόν, διαβάζοντας τυπωμένα γράμματα σε ένα χαρτί, να μεταφέρεται η ενέργεια του Προσώπου που σου μιλάει σε πρώτο πρόσωπο μέσα απο αυτό τον διάλογο και ξαφνικά να μεταφέρεσαι σε άλλη διάσταση απο τον χώρο, και να καταλαβαίνεις μυριάδες έννοιες μαζί και να σε κατακλήζουν έντονα συναισθήματα με θαυμαστό τρόπο και να ακούς ήχους παραλληλα και να αντιλαμβάνεσαι οτι έχει πλημηρίσει τομείς του εαυτούς που δεν γνωρίζεις και να "δουλεύει" αυτό μέσα σου!!!!

Δέν είχα ποτέ άλλωτε, τέτοια εμπειρία, διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, οσο κι αν προσπάθησα να το συγκρίνω με άλλα έκτοτε. Δέν είναι η αίσθηση μόνο του "διαβάζω ένα βιβλίο που είναι παράθυρο στον κόσμο" είναι πολλά πολλά παραπάνω!!!!

Άν γνωρίζετε να μου πείτε, πώς είναι δυνατόν.

Ευχαριστώ.

Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Το χαρίζουν 3
Το δανείζουν 1
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
5
Το έχουν
7
Το θέλουν
2
Αγαπημένο τους
7
Το δανείζουν
1
Το δάνεισαν
1
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
5
Το διαβάζουν
1
Το χαρίζουν
3
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα