Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Η σκιά
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Αστυνομική λογοτεχνία >> Εξαντλημένο
Για να γράψετε και εσείς την κριτική σας για αυτό το βιβλίο, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
Σύνδεση Τώρα

  4
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
18-06-2020 16:24
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Καθηλώνει, Ανατρεπτικό, Γρήγορο, Πλούσια πλοκή
Κατά  
"...Μια σκιά θα αρχίσει να στοιχειώνει τον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη και την ομάδα του, την ώρα που νέες δολοφονίες συνταράσσουν την ειδυλλιακή σουηδική πόλη. Σατανιστικά εγκλήματα και αρχαίες παγανιστικές δοξασίες θα οδηγήσουν τον Άντερς σε έναν υπόγειο κόσμο όπου τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και μεταφυσικού θα γίνουν δυσδιάκριτα... "

Και το συναρπαστικό αστυνομικό ταξίδι με το συγγραφέα Βαγγέλη Γιαννίση και τον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη, συνεχίζεται. Έρχεται το τέταρτο κατά σειρά πόνημά του και παρασύρει με την καταιγιστική πλοκή του. Ο αναγνώστης βρίσκεται διαρκώς σε μια υπερδιέγερση προσπαθώντας και πλάθοντας σενάρια για να ανακαλύψει το δολοφόνο. Ο συγγραφέας με μαεστρία καταφέρνει και σε αυτό το βιβλίο να παρασύρει τον αναγνώστη στις σελίδες του να ψάξει, να προβληματιστεί, να υποθέσει, να υποψιαστεί, να αγωνιά, να τρομάξει. Τα συναισθήματα που νιώθει διαβάζοντας ένα αστυνομικό μυθιστόρημα είναι διαφορετικά. Πόσο μάλλον όταν ανακαλύπτει η ομάδα του Αντερς Οικονομίδη ένα αποτρόπαιο έγκλημα στο δάσος Νόρα που υποδηλώνει την ταυτότητα ενός τελετουργικού σκηνικού. Μια σκιά πλανάται πάνω απ'όλους. Πρόκειται μήπως για ένα ντράουγκρ όπως δείχνουν τα στοιχεία; Σύμφωνα με την μυθολογία, ο νεκρός επιστρέφει στη ζωή για να πάρει εκδίκηση. Η ομάδα του Άντερς έχει πάρει φωτιά. Τα ερωτήματα πολλά. Ποιο ήταν το πρώτο θύμα και αν σχετιζόταν με την black metal μουσική, τον παγανισμό και τον οντινισμό;

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τους ξένους Σκανδιναβούς συγγραφείς. Όλα τα βιβλία του έχουν αγωνία, μυστήριο, δράση, φόβο, σασπένς, απίστευτες ανατροπές. Ότι χρειάζεται δηλαδή ένα καλό αστυνομικό βιβλίο.

Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα όλα!!!
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  3
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
06-08-2019 16:30
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Γρήγορο, Πλούσια πλοκή
Κατά  
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  4
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
14-04-2019 19:53
Υπέρ  Συναρπαστικό, Καθηλώνει
Κατά  
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  5
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
05-04-2019 00:11
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

  5
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
13-08-2018 13:31
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Συναρπαστικό, Καθηλώνει, Διδακτικό, Πλούσια πλοκή, Τεκμηριωμένο
Κατά  
Το διάβασα μέσα σ' ένα δωδεκάωρο! Με καθήλωσε! Δυνατή υπόθεση, ανατριχιαστική πλοκή και χωρίς να κάνει "κοιλιά", κρατάει τον αναγνώστη σε εγρήγορση! Δέθηκα με τους ήρωες και αγάπησα ιδιαίτερα τον Άντερς Οικονομίδη. Όσο το διάβαζα ένιωθα την επιβλητική παρουσία μιας σκιάς στο χώρο και τους ήρωες κυριολεκτικά δίπλα μου! Τόσο ζωντανά ήταν όλα, όσα διάβαζα!Ο συγγραφέας περνάει δυνατά μηνύματα μέσα από τους ήρωές του όπως είναι η εγκληματικότητα, η κακοποίηση, η ενδοοικογενειακή βία, οι φοβίες, η μοναξιά, η μεταφυσική, ο παγανισμός.Τεκμηριωμένο, καλογραμμένο, σημεία που δείχνουν την έρευνα που έχει κάνει ο συγγραφέας πριν αποδώσει την ιστορία.Η γραφή του Γιαννίση με σημάδεψε και μόλις απέκτησε ακόμα μια φανατική αναγνώστρια!Ανυπομονώ για το επόμενο!
Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

Το ανταλλάσσουν 1
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
2
Το έχουν
9
Το θέλουν
6
Αγαπημένο τους
1
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
1
Το διάβασαν
7
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
1
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα