Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Στον καθρέφτη
Βιβλίο Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Για να γράψετε και εσείς την κριτική σας για αυτό το βιβλίο, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
Σύνδεση Τώρα

  5
Ναι, θα το πρότεινα σε φίλο-η μου
26-02-2021 09:31
Υπέρ  Ενδιαφέρον, Ανατρεπτικό, Γρήγορο, Πλούσια πλοκή
Κατά  
Στο βιβλίο αυτό γινόμαστε συνοδοιπόροι στη ζωή της Χριστίνας που μέχρι στιγμής της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Μοναχοκόρη, μεγαλωμένη μέσα σε ένα σπίτι που δεν της έλειπε τίποτα, νέα, όμορφη και με μια καλή δουλειά, τα είχε όλα.

Προσπαθεί όμως να απαγκιστρωθεί από την δυναμική μεν, αλλά καταπιεστική μητέρα της και ψάχνει να βρει τον έρωτα και την αγάπη, αλλά δυστυχώς μέσα από λάθος σχέσεις. Οι λάθος επιλογές της έχουν συνέπειες και γι'αυτήν είναι ολέθριες.

Μια πράξη απερισκεψίας, μια άτυχη στιγμή μπορεί να στιγματίσει ανεξίτηλα τη ζωή κάποιου;

Μέχρι πού είναι ικανό να οδηγήσει κάποιον το μίσος και η δίψα για εκδίκηση;

Μετά το άδοξο τέλος μιας σχέσης της, η Χριστίνα προσπαθεί να ορθοποδήσει. Για πρώτη φορά, παίρνει τα ηνία της ζωής στα χέρια της κάνοντας ριζικές αλλαγές. Αλλάζει πόλη, δουλειά, συνήθειες και τρόπο σκέψης. Για την μητέρα της, η φυγή ισοδυναμούσε με αδυναμία, ένας δρόμος χωρίς διέξοδο ή λύση. Για την Χριστίνα όμως ήταν επιτακτική ανάγκη. Ανάγκη να μπορέσει να αναπνεύσει μόνη της και ελεύθερα. Ανάγκη να βρει και να γνωρίσει τον εαυτό της, να πιστέψει σε αυτόν, να τον αγαπήσει και να τον εκτιμήσει. Αγωνίζεται, παλεύει, διεκδικεί γιατί έχει καταλάβει πως η ζωή είναι ένας αγώνας και τίποτα δεν σου χαρίζεται έτσι απλά.

Και εκεί που πίστεψε πως η μοίρα δεν είχε τίποτα καλό φυλαγμένο για κείνη, ένας απρόσμενος έρωτας γίνεται η αιτία για να επιστρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στη ζωή της. Στο πρόσωπο του Στάθη θα βρει την αγάπη, την εκτίμηση, το πάθος, τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την ζεστασιά που χρόνια τώρα έψαχνε. Μαζί πλάθουν τα πιο όμορφα όνειρα. Η ζωή όλη είναι μπροστά τους και τους περιμένει να τη ζήσουν. Άραγε η ιστορία τους θα έχει ευτυχή κατάληξη; Ή μήπως τα happy end είναι μόνο για τα παραμύθια;

Μια υπέροχη ιστορία πολύ καλά «χτισμένη», με πρωταγωνιστές ανθρώπους γήινους, καθημερινούς. Τα συναισθήματα που «γεννά» στους αναγνώστες είναι ποικίλα και πολλές φορές αντικρουόμενα, αλλά εξίσου πολύ δυνατά. Το βιβλίο αυτό θα σας συναρπάσει από τις πρώτες κιόλας σελίδες και θα σας καταπλήξει με το ανατρεπτικό φινάλε του. Το διάβασα μέσα σε μια μέρα, το αγάπησα και σας το προτείνω.

Ήταν χρήσιμο αυτό το σχόλιο;  
Ναι
  /  
Όχι
  

Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
1
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
2
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα