Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Το Βιβλίο στη Βιβλιοθήκη μου
Η τελευταία πτήση
Βιβλίο Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα >> Αστυνομική λογοτεχνία >> Κυκλοφορεί

Συγγραφέας: Julie Clark ()
Μεταφραστής: Τάπα, Σοφία (Tapa, Sofia)
Εκδότης: Διόπτρα
ISBN Εκδότης Έτος έκδοσης
978-960-653-281-8 Διόπτρα 2021
Σχήμα Τόμοι Σελίδες
21x14 - 456
Η Κλερ έχει μια τέλεια ζωή. Είναι παντρεμένη με τον γόνο μιας πανίσχυρης δυναστείας στον χώρο της πολιτικής και ζει σ’ ένα κομψό και πολυτελές σπίτι στο Μανχάταν με δεκαμελές προσωπικό. Οι μέρες της είναι προγραμματισμένες στην εντέλεια και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό.

Φαινομενικά…
Ο τέλειος σύζυγός της έχει έναν χαρακτήρα οξύθυμο και δεν το ’χει σε τίποτα να βάζει το προσωπικό του να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Κλερ, για να είναι σίγουρος ότι βρίσκεται πάντα κάτω από τον έλεγχό του. Ωστόσο δεν ξέρει αυτό που η Κλερ προετοιμάζει εδώ και μήνες:

Την εξαφάνισή της…
Μια τυχαία συνάντηση στο μπαρ ενός αεροδρομίου θα τη φέρει κοντά με την Εύα, μια γυναίκα η οποία μοιάζει να βρίσκεται σε εξίσου απελπιστική κατάσταση. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν να ανταλλάξουν αεροπορικά εισιτήρια – η Κλερ θα πάρει την πτήση της Εύας για το Όκλαντ και η Εύα θα ταξιδέψει στο Πουέρτο Ρίκο σαν Κλερ, προκειμένου να μπορέσει η καθεμία τους να κάνει μια νέα αρχή σε κάποιο μέρος μακρινό.

Όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια…
Το αεροπλάνο που πηγαίνει στο Πουέρτο Ρίκο συντρίβεται και η Κλερ συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν έχει αποκτήσει απλώς ένα προβάδισμα αλλά μια καινούρια ζωή. Αποκομμένη από όλους, δίχως περιθώρια επιλογής και ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η είδηση του θανάτου της να βάλει φωτιά στα ΜΜΕ, η Κλερ οικειοποιείται την ταυτότητα της Εύας και, μαζί με αυτή, τα μυστικά που πάλευε με νύχια και δόντια να κρατήσει κρυμμένα.

Οι λάτρεις του σασπένς θα αγαπήσουν την Τελευταία Πτήση, την ιστορία δύο –μόνων και τρομοκρατημένων– γυναικών που έρχονται αντιμέτωπες με μια οδυνηρή και βασανιστική απόφαση η οποία θα αλλάξει για πάντα την πορεία της ζωής και των δυο τους.

Συζήτηση γενικά για το βιβλίο
Σημείωση: Εδώ συζητάμε γενικά για το βιβλίο, δεν είναι ο χώρος τής βαθμολόγησης ή της κριτικής μας για το βιβλίο.
Όλες οι σχέσεις του βιβλίου
Το ακολουθούν
0
Το έχουν
0
Το θέλουν
0
Αγαπημένο τους
0
Το δανείζουν
0
Το δάνεισαν
0
Το δανείστηκαν
0
Το διάβασαν
0
Το διαβάζουν
0
Το χαρίζουν
0
Το ανταλλάσσουν
0
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα