Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Έργα και πάρεργα εν Θεσσαλονίκη
Σιμιτζής, Στράτος
Μέθεξις
Ενημέρωση: 09-12-2016 09:52
Θεσσαλονικέων μεγαπόλις: Τα όρια της μεγέθυνσης
Παπαδοπούλου - Συμεωνίδου, Παρύσατις
Επίμετρο: Η σύγχρονη σύμφυση πλούτου - φτώχειας
Σταμούλης Αντ.
Ενημέρωση: 17-11-2015 12:59
Πολιτική αστικής γης
Παπαδοπούλου - Συμεωνίδου, Παρύσατις
Ο μύθος των αντικειμενικών αξιών στο παράδειγμα της Θεσσαλονίκης
Κυριακίδη Αφοί
Ενημέρωση: 18-06-2015 02:10
Η Θεσσαλονίκη, ο Μαζάουερ και τα φαντάσματα του οθωμανισμού
Ταχόπουλος, Γιάννης
Εναλλακτικές Εκδόσεις
Ενημέρωση: 05-04-2013 01:58
Η πολιτιστική από μέσα
Μασλίας, Ροδόλφος
Ιανός
Ενημέρωση: 14-10-2010 10:00
Φιλμογραφία της Θεσσαλονίκης
Σερέφας, Σάκης
Εντευκτήριο
Ενημέρωση: 07-07-2010 03:59
Περπατώντας ανάμεσα
Βούγιας, Σπύρος
University Studio Press
Ενημέρωση: 19-05-2010 10:00
Επιπόλαιος επί πόλεως
Ναρ, Αλβέρτος, 1947-2005
Πεζά κείμενα 1998-2003
University Studio Press
Ενημέρωση: 19-05-2010 10:00
Χριστιανική Θεσσαλονίκη
Η επαρχιακή μητροπολιτική σύνοδος Θεσσαλονίκης: ΛΔ Δημήτρια: Πρακτικά ΙΓ διεθνούς επιστημονικού συμποσίου: Ιερά Μονή Βλατάδων, 21-23 Οκτωβρίου 1999
University Studio Press
Ενημέρωση: 19-05-2010 10:00
Ευρυγώνιο όραμα Θεσσαλονίκης
Κεραμάρης, Δημήτριος Π.
Ιδιωτική Έκδοση
Ενημέρωση: 21-07-2009 11:31
Με άλλη ματιά...
Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Σ.
Εξάντας
Ενημέρωση: 11-07-2007 06:08
Η Θεσσαλονίκη είναι μια πεταλούδα
Βούγιας, Σπύρος
Παρατηρητής
Ενημέρωση: 14-02-2001 08:30
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα