Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Δωρεές βιβλίων από εκδότες, συγγραφείς και Βιβλιοπωλεία
Έχω λόγο
Κοινωνικό μυθιστόρημα
Κυριακίδου, Χριστίνα, Εκδόσεις Πηγή
[...Και να που η ώρα αυτή έφτασε. Μια ώρα, που ποτέ να μην ερχόταν. Κείμενα, που ποτέ να μη με αξίωνε ο Θεός να διάβαζα, αν επρόκειτο να την έχανα. Σκέψεις της, που σαν διαθήκη καλούμαι τώρα να δημοσιεύσω κατά παραγγελία της.]Η ιδιότυπη δημοσίευση του ημερολογίου της Νόρας φέρνει στο φως τους κλυδωνισμούς της ψυχής και της σκέψης μιας νέας γυναίκας που μεγαλώνει μόνη το παιδί της, παλεύοντας να ισορροπήσει ανάμεσα στη δυσκολία και την αγωνία, την απόγνωση και την ελπίδα, τη λογική και το συναίσθημα, τη ζωή και τον θάνατο.Μία εξομολόγηση-οδοιπορικό στον κόσμο των ιδεών και των συναισθημάτων μιας γυναίκας που διεκδίκησε τη ζωή και πρόλαβε να γευτεί τη χαρά της μέσα από τη μητρότητα και την καταξίωση, αντιμαχόμενη τις δοκιμασίες της τύχης, που σαν αντίζηλος των αντοχών της επίμονα την προκαλούσαν.Ένας εσωτερικός μονόλογος σε ανοιχτή ακρόαση, ένας λόγος που είχε τον λόγο του να ακουστεί μέσα από την προσωπική γραφή της Νόρας.Ένας λόγος αφορμή για προσωπική ενδοσκόπηση και συναισθηματική ανασύνταξη.
Χορηγός:
Εκδόσεις Πηγή
Προφίλ δωρεάς

Αντίτυπα:  2
Έναρξη συμμετοχών:  12/04/2019
Λήξη συμμετοχών:  12/05/2019
Συμμετέχοντες:  130
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΟΚΙΑ: Δεν υπάρχει κανένας όρος ή άλλη προϋπόθεση.

Μία παράκληση μόνον και από το Bookia και από το Χορηγό, όταν διαβάσετε το βιβλίο που θα κερδίσετε, να γράψετε στο Bookia τη ειλικρινή κριτική σας για αυτό.

H απόκτηση των βιβλίων γίνεται είτε με παραλαβή από το χώρο που θα ορίσει ο Χορηγός είτε με δωρεάν αποστολή για προορισμούς εντός Ελλάδος. Για αποστολή εκτός Ελλάδος ίσως υπάρξει χρέωση για την αποστολή, μετά από συνεννόηση με το Χορηγό.

Τα στοιχεία σας για την αποστολή πρέπει να είναι ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΑ συμπληρωμένα (Ποια και Γιατί;), διαφορετικά θα ακυρωθεί η κλήρωσή σας.
Παρακαλούμε, ελέγξτε και συμπληρώστε το προφίλ σας.

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα