Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
Δωρεές βιβλίων από εκδότες, συγγραφείς και Βιβλιοπωλεία
Εφηβεία; Κανένα πρόβλημα!
Οδηγός επιβίωσης στον δρόμο προς την ενηλικίωση
, Susaeta
Μπαίνεις ολοταχώς στην εφηβεία και έχεις ένα σωρό ανησυχίες και ερωτήματα στο μυαλό σου; Σταμάτα και πάρε μια ανάσα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις, στο βιβλίο αυτό, όμως, θα βρεις τρόπους να διαχειριστείς αυτά που σε προβληματίζουν και σε ανησυχούν, όπως οι επιδόσεις σου στο σχολείο, ο σχολικός εκφοβισμός, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οικογένειά σου, η πίεση από τους συνομηλίκους σου, η ανασφάλεια για το σώμα σου, το σεξ... Εδώ θα βρεις σωστή καθοδήγηση, αξιόπιστες συμβουλές, καθώς και απαντήσεις σε πραγματικές ερωτήσεις εφήβων. Με δυο λόγια, θα βρεις έναν οδηγό εφηβείας που θα συμβάλει στη συναισθηματική ευεξία σου και θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τη νέα περίοδο της ζωής σου.
Χορηγός:
Susaeta
Προφίλ δωρεάς

Αντίτυπα:  3
Έναρξη συμμετοχών:  15/10/2020
Λήξη συμμετοχών:  15/11/2020
Συμμετέχοντες:  41
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΟΚΙΑ: Δεν υπάρχει κανένας όρος ή άλλη προϋπόθεση.

Μία παράκληση μόνον και από το Bookia και από το Χορηγό, όταν διαβάσετε το βιβλίο που θα κερδίσετε, να γράψετε στο Bookia τη ειλικρινή κριτική σας για αυτό.

H απόκτηση των βιβλίων γίνεται είτε με παραλαβή από το χώρο που θα ορίσει ο Χορηγός είτε με δωρεάν αποστολή για προορισμούς εντός Ελλάδος. Για αποστολή εκτός Ελλάδος ίσως υπάρξει χρέωση για την αποστολή, μετά από συνεννόηση με το Χορηγό.

Τα στοιχεία σας για την αποστολή πρέπει να είναι ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΑ συμπληρωμένα (Ποια και Γιατί;), διαφορετικά θα ακυρωθεί η κλήρωσή σας.
Παρακαλούμε, ελέγξτε και συμπληρώστε το προφίλ σας.
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα