Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Η κα Λογοτεχνία αφηγείται...
κα Λογοτεχνία - Αγγελική-Ειρήνη Μήτση: 6938-829090
Οι εκδηλώσεις της κας Λογοτεχνίας καλύπτονται δημοσιογραφικά από το Bookia, με τους όρους που περιγράφονται στη σχετική υπηρεσία.

Η κα Λογοτεχνία προτείνει βιβλία στα παιδιά και όραμά της είναι να δημιουργηθούν -ή να εμπλουτιστούν οι ήδη υπάρχουσες- βιβλιοθήκες παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, σχολείων και χώρων δημιουργικής απασχόλησης!

Η κα Λογοτεχνία αφηγείται...

Το ξεκίνημα έγινε με το βιβλίο “Ο Πιρουνάκης και η Κουταλίτσα” των εκδόσεων Μιχάλη Σιδέρη, ανακαλύπτοντας τα λαχανικά της Σίσσυς Θεοφανοπούλου, που ζωντάνεψε στον παιδικό σταθμό ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ! Οι υπέροχα εικονογραφημένοι ήρωες από τον Γιώργο Πετρίδη, Κουταλίτσα, Πιρουνάκης και Τότος Καρότος, “πήγαν” τα παιδιά στο περιβόλι!

Ο Πιρουνάκης και η Κουταλίτσα είναι δύο ζωηρά αδερφάκια, που τα πήρε η μαμά στο μικρό της Ορέστη, για να τρώει το φαγητό του. Όπως όλα τα μικρά παιδάκια, έτσι και αυτά έχουν περιέργεια να γνωρίσουν τον κόσμο. Έτσι, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στη χώρα του περιβολιού και να γνωρίσουν τα θρεπτικά και νόστιμα λαχανικά που ζουν εκεί!

Η κα Λογοτεχνία αφηγείται...

Μέσα από παιχνίδι, αφήγηση, facepainting και ζωγραφική, η κα Λογοτεχνία γέμισε με τους μικρούς "εξερευνητές" το ντεκόρ της Άνοιξης με λαχανικά!

Η κα Λογοτεχνία αφηγείται...

Όλοι μεταμορφώθηκαν σε ένα αγαπημένο λαχανικό και έπαιξαν το Λαχανάκι-Λαχανάκι ακούνητο, αμίλητο! Χόρεψαν στο ρυθμό του τραγουδιού "Λα λα λα λαχανικά..." και έπιασαν στα χέρια τους ... τι άλλο; ΛΑΧΑΝΙΚΑ!

Πληροφορίες:

 
 
Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα