Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης», σε σκηνοθεσία Χάρη Σώζου, στο θέατρο «Χυτήριο»
Διαφ.

Γράφει: Αγγελική-Ειρήνη Μήτση

 
 

 

Ολόκληρο το φωτορεπορτάζ σε άλμπουμ τού Facebook.
Το βιβλίο Ο Πήτερ Παν και το Μουσείο της Ακρόπολης.
Ο συγγραφέας James Matthew Barrie.
Το θέατρο Χυτήριο.

Το βιβλίο

Τα παραμύθια, οι φανταστικές ιστορίες που αφηγούνται γονείς και παππούδες (ή τις διαβάζουν από βιβλία), αποτελούν το απαραίτητο συστατικό της ανατροφής ενός παιδιού. Ήρωες σε χρόνους και τόπους απίθανους, εξηγούν τον εξωτερικό και τον εσωτερικό κόσμο και μετατρέπονται στο φως, που δείχνει καθαρά την Αλήθεια της Ζωής.

Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης, Χάρης Σώζος, θέατρο Χυτήριο

Ένα τέτοιο παραμύθι, απαραίτητο σε μια παιδική βιβλιοθήκη, είναι το: «Πίτερ Παν και Γουέντι», του James Matthew Barrie, από εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, σε εικονογράφηση του Αυστραλού εικονογράφου Ingpen Robert και μετάφραση της Ρεγγίνας Χατχούτ (λογοτεχνικό ψευδώνυμο της Νατάσας Κατσίκα). Το βιβλίο αυτό θα το βρείτε σε πολλές εκδόσεις, αλλά θεωρώ ότι αυτή αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό μετάφρασης και εικονογράφησης. 

Οι περιπέτειες του αιώνιου παιδιού, στην χώρα των ονείρων, τη Χώρα του Ποτέ (Neverland)! Όλοι γνωρίζουμε τον Πίτερ Παν από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney. Το βιβλίο όμως, αποτελεί ένα ταξίδι προς την ενηλικίωση, αναφέρεται στις σχέσεις των δύο φύλων και το περιβάλλει μυστήριο.

Ο ήρωας, ο Πίτερ Παν πήρε το μικρό του όνομα από το παιδί ενός φίλου του συγγραφέα, τον Πίτερ Λιουέλιν Ντέιβις, το δε επίθετό του, από τον αρχαίο έλληνα θεό Πάνα. Είναι ο αρχηγός των Χαμένων Παιδιών, αγοριών («γιατί τα κορίτσια είναι πολύ έξυπνα για να χαθούν», όπως αναφέρει ο ήρωάς μας) που τα έχασαν οι νταντάδες τους και έτσι αυτά πήγαν στη Χώρα του Ποτέ. Έχει ένα μικρό σπαθί πάντα μαζί του και ξέρει να το χρησιμοποιεί πολύ καλά και βέβαια είναι πάντα αιθεροβάμων, κυριολεκτικά, αφού είναι ο μόνος που πετάει χωρίς τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης, και μεταφορικά, γιατί το μυαλό του είναι μονίμως αλλού. Αντίπαλός του είναι ο φοβερός Κάπτεν Τζέιμς Χουκ, ένα μεγάλος, κακός πειρατής. Πειρατές και ερυθρόδερμοι βρίσκονται σε συνεχείς μάχες με αληθινές απώλειες, και ας είναι στη χώρα του ονείρου. 

Ο Πίτερ έχει πάντα στο πλευρό του την Τίνκερ Μπελ, την μικρή νεραϊδούλα που επιδιορθώνει κατσαρολικά, η οποία τον λατρεύει και ζηλεύει όποιο κορίτσι τον πλησιάζει.  Η φίλη του, η Γουέντι γνωρίζει όλες τις περιπέτειές του και τις αφηγείται συνέχεια στα αδέλφια της, αλλά σε αντίθεση με εκείνον, αυτή θέλει να μεγαλώσει, όπως γίνεται και με την κόρη της Τζέιν, όπως γίνεται με κάθε κορίτσι...

Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης, Χάρης Σώζος, θέατρο Χυτήριο

Ο συγγραφέας

Ο James Matthew Barrie γεννήθηκε στη Σκοτία το 1860 και ήταν ο προτελευταίος από δέκα αδέλφια. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως δημοσιογράφος, αρθρογραφώντας σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά της εποχής. Το 1885 μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου άρχισε να γράφει μυθιστορήματα και θεατρικά έργα.

Ο Barrie έγραφε συχνά τα έργα του στη σκοτσέζικη γλώσσα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις πηγή έμπνευσης ήταν η προσωπική του ζωή. Το 1891 εκδόθηκε το βιβλίο του «Ο μικρός παπάς», το οποίο έγινε μπεστ σέλερ και διασκευάστηκε για το θέατρο το 1897. Με αυτό το έργο καταξιώθηκε ως θεατρικός συγγραφέας. 

Ο ήρωάς του, ο Πίτερ Παν, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο του «Μπάρι Το λευκό πουλάκι» (1902), ένα μυθιστόρημα για ενήλικες. Τέσσερα χρόνια αργότερα, τα κεφάλαια που αναφέρονται στο Πίτερ Παν συγκρότησαν το παιδικό βιβλίο «Ο Πίτερ Παν στους Κήπους Κένσιγκτον». Η θεατρική παράσταση «Πίτερ Παν ή Το αγόρι που αρνιόταν να μεγαλώσει» ανέβηκε για πρώτη φορά στις 27 Δεκεμβρίου 1904 στο Λονδίνο και γνώρισε αμέσως τεράστια επιτυχία. 

Το 1911 ο Barrie έγραψε το βιβλίο «Πίτερ και Γουέντι», που ήταν βασισμένο στη θεατρική παράσταση. Το 1912 ανεγέρθηκε ένα άγαλμα του Πίτερ Παν στους κήπους του Κένσιγκτον, στο Λονδίνο. Στις 29 Δεκεμβρίου 1924 ο Πίτερ Παν εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, στην ομώνυμη βουβή ταινία του Χέρμπερτ Μπρένον. Το 1929 ο Barrie παραχώρησε τα πνευματικά δικαιώματα του Πίτερ Παν στο νοσοκομείο Παίδων Great Ormond Street Hospital, της βρετανικής πρωτεύουσας, μια πολύ σημαντική κίνηση, από την οποία έχουν βοηθηθεί μέχρι σήμερα χιλιάδες παιδιά. Τη δεκαετία του '50 ο Πίτερ Παν έγινε ευρύτερα γνωστός από την Ντίσνεϊ και το ομώνυμο κλασικό μιούζικαλ του Τζέρομ Ρόμπινς, που έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ στις 20 Οκτωβρίου 1954.

Το 1913 ο Barrie, έλαβε τον τίτλο του βαρόνου και το 1922 του απονεμήθηκε το παράσημο της αξίας. Επίσης, το 1930 έγινε πρύτανης του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, στο οποίο μάλιστα είχε φοιτήσει. Πέθανε από πνευμονία στις 19 Ιουνίου 1937, σε ηλικία 76 ετών.

Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης, Χάρης Σώζος, θέατρο Χυτήριο

Το θεατρικό

Σε καινούριες περιπέτειες παρουσιάζεται ο ήρωας του Barrie, Πήτερ Παν, στο θέαμα για μικρούς και μεγάλους «Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης», σε κείμενο του Θοδωρή Ραχιώτη

Ο Οργανισμός BringThemBack δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bringthwemback.org. Το 2010 γυρίστηκε το βίντεο της καμπάνιας με τίτλο «Bring them back», με πρωταγωνιστές τον Νίκο Αλιάγα, τον Σπύρο Φωκά (και την Έλενα Κατρίτση στον ρόλο της παρουσιάστριας δελτίου), σε μία προσπάθεια διάδοσης του μηνύματος για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Το βίντεο παρουσιάζει την υποτιθέμενη κλοπή του Big Ben από Έλληνα δισεκατομμυριούχο, και τη συγκρίνει με την κλοπή των Μαρμάρων του Παρθενώνα που έγινε από τον λόρδο Έλγιν. Αυτό το βίντεο αποτελεί και την δυναμική έναρξη της παράστασης που θέλει να αφυπνίσει τις συνειδήσεις παιδιών και μεγάλων για την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Ο Κωνσταντίνος Καραγάνης με την εξαίρετη και άνετη ερμηνεία του ως βοηθός του Κάπτεν Χουκ, έδωσε όμορφα τα κωμικά στοιχεία του κειμένου που έγραψε ο Θοδωρής Ραχιώτης. Ο Διονύσης Μπάστας ήταν ο κακός Κάπτεν Χουκ, όχι όμως τρομακτικός, αλλά κατεργάρης και κωμικός. Ο Γιάννης Ζωγράφος μεταλλάχθηκε πετυχημένα από Άγγλος Λόρδος, στον φύλακα του Μουσείου της Ακρόπολης και μετέδωσε στους μικρούς θεατές τη διάθεση να συμμετάσχουν στη διάσωση του Μουσείου. Η μουσική του Λεωνίδα Σώζου έδωσε την απαραίτητη ζωντάνια στην παράσταση. Οι Κατερίνα Χιντηράκη, Νίκος Μυτιληναίος, Μαρία Νεφέλη Δούκα πλαισίωσαν όμορφα ερμηνευτικά την παράσταση «Ο Πήτερ Παν και το Μουσείο της Ακρόπολης» σε σκηνοθεσία Χάρη Σώζου.

Στο θέατρο «Χυτήριο» η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη. Οι μικροί θεατές έφαγαν καραμέλες και έβαψαν τις ζωγραφιές με τους ήρωες του γνωστού παραμυθιού, με την παρότρυνση ενός πειρατή, πριν μπουν στην αίθουσα. 

Με τη βοήθεια της κλεμμένης Καρυάτιδας, του Άγγλου Λόρδου και της πανέξυπνης Τίνκερ Μπελ λαμβάνουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα διάφορα εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης και τα μνημεία της Ακρόπολης. Με μια καλή συνεργασία δασκάλων και συντελεστών της παράστασης «Ο Πήτερ Παν και το Μουσείο της Ακρόπολης», μαθητές του Δημοτικού μπορούν να μάθουν σημαντικά στοιχεία για την Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά, σε μορφή παιχνιδιού και όχι μιας στείρας διδασκαλίας. Γιατί σε τέτοιους δύσκολους καιρούς πρέπει να μάθουμε την Ιστορία του Τόπου μας! Να βρούμε την Ταυτότητά μας!

Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης, Χάρης Σώζος, θέατρο Χυτήριο

Υπόθεση του έργου

Ο Κάπτεν Χούκ έχει ανοίξει γραφείο ντετέκτιβ, στο Λονδίνο και αναλαμβάνει διάφορες βρωμοδουλειές. Κάποια στιγμή δέχεται μια επίσκεψη όπου ο άγνωστος συνομιλητής του λέει ότι οι Έλληνες έχουν χτίσει ένα καινούργιο Μουσείο, το Μουσείο της Ακρόπολης και θέλουν να πάρουν τα Ελγίνεια από το Βρετανικό Μουσείο και να τα πάνε εκεί. Του αναθέτει λοιπόν να σαμποτάρει το Μουσείο και να κάνει ό,τι μπορεί για να το δυσφημίσει στον κόσμο.

Ο Κάπτεν Χουκ αποδεικνύεται χειρότερος από τον πελάτη του και αποφασίζει να βάλει βόμβα στο μουσείο, καταστρέφοντας μια και καλή, τόσο τα αγάλματα όσο και «… αυτούς τους απαίσιους τύπους, τους Έλληνες!». Ο Πήτερ Παν και η Τίνκερμπελ έχουν άλλη γνώμη, τον ακολουθούν, φτάνουν στο Μουσείο της Ακρόπολης και ενώ ψάχνουν τον Κάπτεν Χουκ περνώντας από τις διάφορες αίθουσες μαθαίνουμε και για τα διάφορα εκθέματα, τις Καρυάτιδες, την Ακρόπολη. Κάποια στιγμή τον ανακαλύπτουν, και προσπαθούν να τον εμποδίσουν να πραγματοποιήσει την αποτρόπαια πράξη του. Την κρίσιμη στιγμή σαν από μηχανής Θεός παρουσιάζεται… η κλεμμένη Καρυάτιδα και δίνει την λύση. 

Οι συντελεστές αναφέρουν:

«Είναι ένα έργο εκπαιδευτικό, διαδραστικό, γραμμένο με πολύ φροντίδα, όπου το βασικό του μήνυμα είναι ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε την πολιτιστική μας κληρονομιά, αυτά που μας ανήκουν, το Μουσείο της Ακρόπολης, να διεκδικήσουμε τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Γιατί, η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι η ταυτότητα και η συνέχειά μας.

Εμπνευστήκαμε αυτή την παράσταση για να βάλουμε τα παιδιά σε μια διαδικασία να ευαισθητοποιηθούν σε ένα θέμα πυρήνα της πνευματικότητας μας, τα Ελγίνεια μάρμαρα ή πιο σωστά τα Γλυπτά του Παρθενώνα, που η επιστροφή τους παραμένει ένας ατέλειωτος μαραθώνιος.

Η τέχνη παρακινεί τον άνθρωπο να δει και να σκεφτεί πολύ πιο βαθιά τα προβλήματα γύρω του. Είναι σα να ακουμπά με ένα μαγικό ραβδί τις ευαίσθητες χορδές τις ψυχής.

Το Θέατρο είναι η πιο σημαντική εκπρόσωπος της τέχνης. Είναι η τέχνη της άμεσης επικοινωνίας και της μεταφοράς μηνυμάτων.

Και μέσα από αυτήν, τα παιδιά θα μάθουν τους "λόγους"  για την επιστροφή των  Γλυπτών του Παρθενώνα. "Της υπερηφάνειας μας, της τελειότητας, της δημοκρατίας, της Ελληνικότητάς μας"».

Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης, Χάρης Σώζος, θέατρο Χυτήριο

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Κείμενο: Θοδωρής Ραχιώτης
  • Σκηνοθεσία – Επιμέλεια Κειμένου: Χάρης Σώζος
  • Σκηνικά - Κοστούμια: Δέσποινα Χειμώνα
  • Σχεδιασμός φωτισμών: Ελευθερία Ντεκώ
  • Στίχοι – Μουσική: Λεωνίδας Σώζος
  • Χορογραφίες / Βοηθός Σκηνοθέτη: Μελίνα Μαρνέρου

Παίζουν:

  • Διονύσης Μπάστας,
  • Κωνσταντίνος Καραγάνης,
  • Γιάννης Ζωγράφος,
  • Κατερίνα Χιντηράκη,
  • Νίκος Μυτιληναίος,
  • Μαρία Νεφέλη Δούκα

Διάρκεια παράστασης: 90’ (με διάλειμμα)

Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44 στο Γκάζι

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:30 & 15:00. 
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία / Συλλόγους / παιδικά πάρτυ κτλ. 
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Για πληροφορίες και κρατήσεις τηλ. 2107651910, 6942252554 , 2103412313
Παραγωγή: «Ονειροδιαδρομές» Θεατρικά και Καλλιτεχνικά Δρώμενα

Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης, Χάρης Σώζος, θέατρο Χυτήριο

Συνέντευξη

Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη της παράστασης Χάρη Σώζο.

Ε: Ποια είναι η σχέση σας με το βιβλίο, αλλά και ποια διαδικασία περνάτε κατά την ανάγνωση ενός βιβλίου; 

Η σχέση μου με το βιβλίο άρχισε πριν ακόμα μάθω να διαβάζω! Η μητέρα μου αγαπούσε πολύ το διάβασμα και μας έμαθε από μικρούς να το αγαπάμε. Η ωραιότερη ώρα της ημέρας ήταν το μεσημέρι, που η μητέρα μου στο μεσημεριανό φαγητό, μας αφηγείτο τι είχε διαβάσει το βράδυ και στο βραδινό, ότι είχε διαβάσει το μεσημέρι, όταν ξάπλωνε για λίγο. Έτσι από μικρός έμαθα, για Λουντέμη- «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», Πέρλ Μπάκ- « Η Μάνα», Βίκτωρα Ουγκώ- «Οι Άθλιοι», Κρόνιν- «Τα άγουρα χρόνια», Κνουτ Χάμσουν- «Η Πείνα», Γκόργκι- « Η Μάνα», Ντοστογέφσκι- «Οι αδελφοί Καραμαζώφ» και πολλούς άλλους συγγραφείς. Όταν έμαθα να διαβάζω άρχισε το μαγικό ταξίδι στα υπέροχα μονοπάτια της φαντασίας και της γνώσης και ίσως είναι και αυτός ένας από τους λόγους που έγινα Ηθοποιός. 

Στην Μνήμη του Γιάννη του Κακουλίδη που χάθηκε πρόσφατα θα πρότεινα ένα βιβλίο του με τίτλο «Ελληνικός Θάνατος» (Απολαυστικά διηγήματα της εποχής μας με διάχυτο μαύρο χιούμορ, μέσα από το οποίο ο συγγραφέας μπορεί και δίνει διαφορετικές περιπτώσεις προσέγγισης της επί αιώνες ελληνικότητας του θανάτου. Μια αξιοπρόσεκτη ισορροπία ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ.) 

Ε: Ποια είναι τα συστατικά ενός καλού παιδικού βιβλίου; 

Ένα παιδικό βιβλίο πρέπει να ενεργοποιεί την φαντασία του παιδιού και να τον ταξιδεύει σε μέρη μαγικά. Να έχει χιούμορ, καλή εικονογράφηση και πρέπει να του μαθαίνει πράγματα, χωρίς να είναι στείρα διδακτικό αλλά μέσα από αυτό, να αποκτάει γνώση. 

Ε: Γιατί επιλέξατε για ήρωες τον Πήτερ Παν με τη νεράιδα του Τίνκερμπελ για να σώσουν -με τη βοήθεια της Καρυάτιδας- το Μουσείο της Ακρόπολης; 

Η σκέψη μας ήταν να συνδυάσουμε αγαπημένους ήρωες των παιδιών με κάτι πιο σύγχρονο. Να γράψουμε ένα δικό μας, σημερινό παραμύθι και να πούμε πράγματα στα παιδιά, που η σημερινές ανάγκες το επιτάσσουν. Επιθυμία μας ήταν εξαρχής να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά και μάλιστα με ένα θέμα που προβληματίζει, όχι μόνο την ελληνική κοινωνία, αλλά ολόκληρη την ευρωπαϊκή κοινότητα: Την υπεράσπιση των πολιτιστικών Αρχαιοτήτων μας και την επιστροφή των "μαρμάρων" του Παρθενώνα στην πατρίδα τους. Παράλληλα να ψυχαγωγηθούν και να μάθουν κάτι. Εμπνευστήκαμε λοιπόν αυτή την παράσταση για να βάλουμε τα παιδιά σε μια διαδικασία, να ευαισθητοποιηθούν σε ένα θέμα πυρήνα της πνευματικότητας μας, τα Ελγίνεια μάρμαρα, η πιο σωστά τα «Γλυπτά του Παρθενώνα», που η επιστροφή τους παραμένει ένας ατέλειωτος μαραθώνιος. 

Ε: Τι ηλικίας είναι το κοινό της παράστασης; Πώς παρατηρείτε τα παιδιά; Φεύγουν από το θεατρικό έχοντας ευαισθητοποιηθεί για το ζήτημα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα;

Το προσόν της παράστασης μας είναι ότι μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά από το Νηπιαγωγείο, μέχρι την ΣΤ Δημοτικού. Με πολύ χαρά όμως βλέπουμε πολλές φορές μαζί με τα μεγαλύτερα να έρχονται και μικρότερα. Τα μικρά παρακολουθούν το αστείο επίπεδο της ιστορίας, τους αγαπημένους ήρωες, με τις αστείες καταστάσεις, τα Gags και τις ανατροπές και τα μεγαλύτερα εισπράττουν και το εκπαιδευτικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε μέσα από την δύναμη και την τεχνική της θεατρικής τέχνης να ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά, να τα ενεργοποιήσουμε και να δώσουμε τροφή για σκέψη. Ένα έργο που παρακολουθούν με ευχαρίστηση, χωρίς να είναι υπερβολή, παιδιά από 5 έως 85 χρονών. Νομίζω ότι τα παιδιά φεύγουν πολύ ευχαριστημένα και μαζί μ αυτά και οι γονείς, που ευαισθητοποιούνται και αυτοί και όπως μας λένε, «παίρνουν και δουλειά για το σπίτι».

Ε: Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, ποια θεωρείτε ότι είναι η θέση του παιδιού στην κοινωνία; 

Τα παιδιά είναι η πιο ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα από όλες. Είναι το μέλλον αυτής της χώρας. Μεγαλώνουν όμως σε μια κοινωνία που δεν έχει καμία σχέση με ότι έζησαν οι προηγούμενες γενιές. Άρα θέλει πολύ προσοχή το πώς θα χειριστούμε και θα διαχειριστούμε αυτές τις ευαίσθητες ψυχές, χωρίς να δημιουργήσουμε τραύματα που θα τα ακολουθούν στην υπόλοιπη ζωή τους. Ιδιαίτερα τώρα στην εποχή που ζούμε με τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, έχουμε χρέος και πρέπει να προσπαθήσουμε με συζήτηση, χωρίς να τα πανικοβάλουμε, να τους δείξουμε τα όριά τους, μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα θέλω τους, ούτως ώστε με την συζήτηση να συνδιαμορφώσουμε τις συνθήκες εκείνες, που θα τα βοηθήσει να πορευτούν στις δυσκολίες της ζωής, χωρίς να μειονεκτούν. Πρέπει να μάθουν να αξιολογούν της προτεραιότητες και τις ανάγκες της οικογένειας, παραμερίζοντας τα θέλω και τα θέλω τώρα.

Ε: Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον; 

Αυτή την εποχή εκτός από τον «Πήτερ Παν και το Μουσείο της Ακρόπολης» που παίζουμε κάθε Κυριακή στο Θέατρο «ΧΥΤΗΡΙΟ», παίζω και σε ένα άλλο υπέροχο έργο τους «10 Μικρούς Νέγρους» της Αγκάθα Κρίστι στο Θέατρο «ELIART». Το επόμενο Ταξίδι μου στο Θέατρο, στις αρχές του 2016, θα είναι ένας υπέροχος μονόλογος γύρω από την προσωπικότητα και το έργο του Γιάννη Σκαρίμπα, που έχει γράψει ο Θοδωρής Ραχιώτης. 

Ο Πήτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης, Χάρης Σώζος, θέατρο Χυτήριο

 

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα