Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ
Διαφ.

Δελτίο Τύπου «Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ»

Κάθε βιβλιοπωλείο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι από μόνο του μία επιχείρηση διαφορετική από όλες τις άλλες. Τα βιβλιοπωλεία είναι ζωντανές κοιτίδες πολιτισμού. Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση για όλους τους κλάδους της οικονομίας και μέσα από την κοινή μας αγάπη τόσο για τον αναγνώστη, για τα βιβλία αλλά και με το ένστικτο της επιβίωσης πιο έντονο από ποτέ αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία κοινή ομάδα.

Δείτε στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι» με τους συγγραφείς μας... LIVE!, τη Δευτέρα 15/6ου, τη συζήτηση με τους εκπροσώπους της κίνησης βιβλιοπωλείων «Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ», Βαταμίδη Γιάννη του βιβλιοχαρτοπωλείου «Βαταμίδης» στην Αλεξανδρούπολη και Ιωάννα Δεμιράκη του Δημοκρίτειου Βιβλιοχαρτοπωλείου στην Κομοτηνή, καλεσμένων του συγγραφέα και αρχισυντάκτη της εκπομπής, Διονύση Λεϊμονή.

Μία σελίδα στο Facebook ζωντανή και συνεχώς μεταβαλλόμενη αφού είναι ανοιχτή για όσους συναδέλφους μοιράζονται την φιλοσοφία μας.

Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ

Θα ρωτήσεις κανείς ποια είναι αυτή η φιλοσοφία;

Η ενίσχυση της σχέσης αναγνώστη-βιβλιοπωλείου. Στόχος μας είναι να μην ξεχαστεί το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς. Η εύκολη λύση στις αγορές αυτή την εποχή είναι σαφώς το «κλικ» αλλά όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο πιο σύνθετα. Εμείς είμαστε σημεία πώλησης που προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις νέες συνθήκες. Δεν θα μας δεις σε ολοσέλιδες διαφημίσεις. Δεν θα μας δεις σε σποτάκια στην τηλεόραση, δεν θα μας ακούσεις στο ραδιόφωνο. Εμείς με όσους οικονομικούς πόρους έχουμε προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να γίνουμε ει δυνατόν όσο πιο δυνατοί μπορούμε και όλοι ο ένας δίπλα στον άλλον να δώσουμε το παρόν. Τα βιβλιοπωλεία που λαμβάνουν μέρος είναι από όλη την Ελλάδα. Κάποια εξυπηρετούν τους πελάτες τους με όποιο νόμιμο μέσο έχει αφήσει η ελληνική κυβέρνηση εν μέσω καραντίνας με τηλεφωνικές παραγγελίες, μέσω socialmedia ή μέσω e-shop. Κάποια άλλα όμως δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και περιμένουν να ανοίξουν ξανά.

Σε κάθε περίπτωση το βιβλιοπωλείο σου, αυτό που έχεις όλο το χρόνο δίπλα σου είναι εκείνο που όταν αρθούν τα μέτρα θα σε εξυπηρετεί με χαμόγελο, θα σου φέρνει τις παραγγελίες σου, θα κάνεις τις δράσεις φιλαναγνωσίας του, θα σε φωνάζει με το μικρό σου όνομα και θα στέκεται με ενσυναίσθηση δίπλα σου.

Η σελίδα μας «Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ» θέλει το like σου γιατί θα ανεβαίνουν διαγωνισμοί, αφηγήσεις, παρουσιάσεις των όμορφων σημείων των βιβλιοπωλείων της γειτονιάς σου αλλά και όλα τα νέα που σε αφορούν για τον χώρο του βιβλίου. Είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε εδώ και θέλουμε να ακουστούμε.

Κάνε Like στη σελίδα μας Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας
Κοινωνικά δίκτυα