Γράφει: Διονύσης Λεϊμονής
Το βιβλίο «Τα φτερωτά σανδάλια του μικρού Παυσανία».
Η συγγραφέας Καλλιόπη Γραμμένου.
Οι εκδόσεις Ίαμβος.
Ο Διονύσης Λεϊμονής μιλάει με τη συγγραφέα Καλλιόπη Γραμμένου, στο «Μιλάμε για το βιβλίο», στο Ράδιο 1 του Βόλου για το βιβλίο της «Τα φτερωτά σανδάλια του μικρού Παυσανία», που κυκλοφορεί από τις Ίαμβος.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που μπορεί αν φτερώσει τη φαντασία μικρών και μεγάλων, καθώς μέσα από τις αφηγήσεις του παππού Ντίνου, ο μικρός Παυσανίας και η αδερφή του Κυβέλη μαθαίνουν την ιστορία των πιο γνωστών ελληνικών βουνών, τους θρύλους και τους μύθους που είναι συνυφασμένοι με αυτά ταξιδεύοντας σε ένα μυθικό παρελθόν αλλά και χαρτογραφώντας την ελληνική φύση με λογοτεχνική μαεστρία.
«Μιλάμε για το βιβλίο» είναι η ραδιοφωνική εκπομπή τού φιλόλογου Διονύση Λεϊμονή στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, στη συχνότητα 102,5 FM για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο (www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1), κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55.


































Πρόσκληση φίλων