Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Μάκης Τσίτας & Αντώνης Δ. Σκιαθάς, οι εκπρόσωποι της χώρας μας στο Writers 2020
Διαφ.

Ο συγγραφέας Μάκης Τσίτας και ο ποιητής Αντώνης Δ. Σκιαθάς επιλέχτηκαν από την EUNIC (Θεσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση των Ευρωπαϊκών γραμμάτων) να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Writers 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο European Writers του 2020, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της, θέλει να γνωρίσει στο αναγνωστικό κοινό μερικούς από τους σύγχρονους Ευρωπαίους Ποιητές και συγγραφείς που με το έργο τους "περιγράφουν" την ποικιλομορφία της ταυτότητας της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας.

Σε μία άρτια δομημένη ποιητική συνάντηση που συνδιοργάνωσαν η EUNIC και η THE POETRY SOCIETY παρουσιάστηκαν στο Λονδίνο οι ποιητές και οι ποιήτριες από την Ευρωπαϊκή Ένωση που επέλεξε η EUNIC στον θεσμό της WRITER'S 2020.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε το έργο των:

Την εκδήλωση συντόνισε ο βραβευμένος ποιητής George Szirtes με το βραβείο T. S. Eliot το 2004, ο οποίος αναφέρθηκε στα βιογραφικά των ποιητών με εκτενή σχόλια για το έργο τους.

Χαιρετισμό εκ μέρους της Τhe Poetry Society έκανε η Anastasia Mina.

Στο διάλογο που ακολούθησε μετά τη δίγλωσση ανάγνωση των ποιημάτων τους, οι συμμετέχοντες κατέθεσαν στη συζήτηση σκέψεις τους με αναφορές στη μετάφραση και στον τρόπο που "μεταφέρει" το ποίημα στις άλλες γλώσσες.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα