Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Diastixo.gr, με δικό του ένθετο στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας... LIVE!»
Διαφ.

Γράφει: Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Το Diastixo.gr συμμετέχει με δικό του ένθετο στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή για το βιβλίο:

«Μένουμε Σπίτι» με τους συγγραφείς μας... LIVE!

Δείτε Όλες οι εκπομπές

Είναι μία σημαντική εξέλιξη διότι έτσι το περιεχόμενο της εκπομπής θα εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερους συγγραφείς και θέματα, με τη σφραγίδα ενός Μέσου με υψηλό κύρος στο χώρο του βιβλίου που απολαμβάνει την εκτίμηση όλου του φάσματος του εκδοτικού κόσμου.

Κάθε Κυριακή λοιπόν, αρχής γενομένης από την Κυριακή 26 Απριλίου, το Diastixo.gr έχει τη δική του ώρα, με οικοδεσπότη διαφορετικό συνεργάτη του κάθε φορά, που θα φιλοξενεί συγγραφείς από όλο το εκδοτικό φάσμα: πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, καθηγητές πανεπιστημίου, δοκιμιογράφους κ.ά. Λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται στην αρχή κάθε εβδομάδας.

Καλεσμένος της πρώτης εκπομπής του Diastixo.gr (Κυριακή 26 Απριλίου, 6:30 μμ), είναι ο πολυβραβευμένος συγγραφέας μας Μάνος Κοντολέων, για μία συζήτηση πάνω στα έργα του για παιδιά αλλά και τα μυθιστορήματά του για ενηλίκους, με οικοδεσπότη τον διευθυντή του Diastixo.gr, επίσης βραβευμένο συγγραφέα, Μάκη Τσίτα.

Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλει στη διατήρηση της επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες με έναν τρόπο πολύ κοντά στη φυσική επαφή και επιπλέον να ενισχύσει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» όχι ως εντολή αλλά ως συμπέρασμα.

Το Diastixo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ενημερωτικό site για το βιβλίο, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Στις σελίδες του φιλοξενεί νέες κυκλοφορίες και κριτικές βιβλίων όλων των κατηγοριών. Νέα, άρθρα, απόψεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με Έλληνες και ξένους συγγραφείς, αυτοπαρουσιάσεις, προδημοσιεύσεις, ανέκδοτα λογοτεχνικά έργα -ποιήματα, πεζά, θεατρικά- και βίντεο.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα