Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Κική Πεταλά, η φωνή του Bookia στο Κιλκίς
Διαφ.

H προσωπική Σελίδα της Κικής στο Facebook.

Η Κική Πεταλά είναι η ανταποκρίτρια του Bookia στο Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή, για θέματα που αφορούν το βιβλίο και τους ανθρώπους του, τους ντόπιους κύρια ανθρώπους του βιβλίου και τη δουλειά τους ώστε αυτοί να αποκτήσουν ένα ακόμη βήμα για να ακουστούν.

Έτσι, όπως όλοι οι συνεργάτες τοπικοί ανταποκριτές, «μεταδίδει» μέσω τού Bookia σε όλη την Ελλάδα, συντελώντας στην επίτευξη τού κύριου σκοπού του, την ανάδειξη των δημιουργών και του έργου τους. Είναι η εκπρόσωπος της περιοχής της σε ρόλο αναμεταδότη της πολιτιστικής ζωής εκεί, για ό,τι σχετίζεται με το βιβλίο.

  • Συνεντεύξεις με συγγραφείς και παράγοντες τού βιβλίου, με ειδικό βάρος σε δημιουργούς που ζουν και εργάζονται στο Κιλκίς.
  • Προτάσεις βιβλίων μέσω της στήλης «Το Bookia προτείνει...», πάλι με ειδικό βάρος σε συγγραφείς της συγκεκριμένης περιοχής.
  • Αρθρογραφία για θέματα που αφορούν το βιβλίο, άμεσα ή έμμεσα.
  • Ρεπορτάζ από τις παρουσιάσεις βιβλίων στις πόλεις της περιοχής της.

Η Κική Πεταλά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ., ενώ η αγάπη και το ενδιαφέρον της για την εκπαίδευση και τη διδασκαλία την ώθησαν σε μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής. Σήμερα, ασχολείται με τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων, αλλά και με τη διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και την εκπαίδευση ενηλίκων.

Άρρηκτα συνδεδεμένο με το επάγγελμά και τα ενδιαφέροντά της είναι το βιβλίο, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Έχει λάβει μέρος σε εργαστήρια δημιουργικής γραφής και επιμέλειας κειμένων, έχοντας ως στόχο να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και να ασχοληθεί ενεργά με τον κόσμο του βιβλίου.

Όντας «ανήσυχο» πνεύμα γενικότερα, με ιδιαίτερη αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό, παρακολουθεί μαθήματα μονωδίας, είναι μέλος χορωδίας, ενώ φέτος θα κάνει τα πρώτα της βήματα ως ραδιοφωνική παραγωγός στο WebRadio.EAP.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα