Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Ζωντανή ανα-μετάδοση των εκδηλώσεων στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο
Διαφ.

1. Ανα-Μετάδοση εκδηλώσεων

To Bookia με την υποστήριξη της Streamia μεταδίδει τις παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί στα πλαίσια του 48ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, από έναρξη του Φεστιβάλ την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019.

Όσοι εκδότεςσυγγραφείςblogΜΜΕ το επιθυμούν, μπορούν να ανα-μεταδίδουν τις εκδηλώσεις μέσα και από τη δική τους σελίδα, απλώς προσθέτοντας τη σελίδα Bookia στο crossposting (Settings σελίδας, Crossposting αριστερά κάτω) και στέλνοντας στο Bookia το link που θα προταθεί από το Facebook.

Έτσι, θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη έκθεση στο αναγνωστικό κοινό με την πεποίθηση ότι θα ενισχυθεί η προσέλευση στο Φεστιβάλ.

2. Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συγκεντρώνονται στο Ημερολόγιο Google το οποίο ενημερώνεται από το Bookia. Ένα πρακτικό εργαλείο-οδηγός για τον επισκέπτη του Φεστιβάλ, για να προγραμματίσει την επίσκεψή του, να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και να συναντήσει τους αγαπημένους του συγγραφείς.

Προτείνουμε να κοινοποιηθεί το Ημερολόγιο και να ελεγχθεί η πληρότητά του, εάν λείπει κάποια εκδήλωση να ενημερωθεί το Bookia για την ανανέωσή του.

Καλό Φεστιβάλ!

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα