Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Πένυ Παπαδάκη, «Αντίπαλοι στην αγάπη», στον Πειραιά
Διαφ.
Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο «Αντίπαλοι στην αγάπη».
Ο συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη.
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός.

Το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» Όμιλος Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες και οι Εκδόσεις Ψυχογιός παρουσίασαν στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, το μυθιστόρημα της Πένυς Παπαδάκη, «Αντίπαλοι στην αγάπη».

Πένυ Παπαδάκη, «αντίπαλοι στην Αγάπη», Εκδόσεις Ψυχογιός

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα μίλησαν:

Πένυ Παπαδάκη, «αντίπαλοι στην Αγάπη», Εκδόσεις Ψυχογιός

Αποσπάσματα διάβασε η Δρ. Τζένη Αρσένη, σκηνοθέτις - δραματουργός, ενώ τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά με δικές του ορχηστικές συνθέσεις, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας.

Το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, Όμιλος Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες. Ιδρύθηκε από την Νανά Λάτση. Ήταν ένα όραμα ετών της ιδρύτριας με σκοπό τη δημιουργία ενός Κέντρου πνευματικής, καλλιτεχνικής και επιστημονικής γνώσης, για την καλλιέργεια και ανύψωση του πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδου των γυναικών του Πειραιά μέσα από πνεύμα Αγάπης, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού, Βαθιάς Φιλίας, Σεβασμού και Αδελφοσύνης, καθώς και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του πνευματικού πλούτου της Ελλάδας.

Πένυ Παπαδάκη, «αντίπαλοι στην Αγάπη», Εκδόσεις Ψυχογιός

«Είμαστε αντίπαλοι;» ρώτησε χαμογελώντας ο Δημήτρης. «Πάντα θα είμαστε. Φαντάσου να παίζατε μόνο με τον εαυτό σας. Βαρετό δε θα ήταν;» του απάντησε η Άρτεμις με νάζι.

Η τελευταία επιθυμία του Σταμάτη ήταν να βάλει τα Ρεμάλια ξανά στο παιχνίδι. Τα Ρεμάλια. Μια ποδοσφαιρική ομάδα εφήβων, που διαλύθηκε νωρίς, όπως κάθε εφηβικό όνειρο. Κι ύστερα… χάθηκαν. Τους πήρε ο χρόνος από το χέρι και τους έβαλε να παίξουν μπάλα με έναν δύσκολο κι επικίνδυνο αντίπαλο: τη γυναίκα. Δύσκολος παίκτης η γυναίκα, με όπλα άλλοτε φανερά και άλλοτε μυστικά, που τα επιστρατεύει σε κάθε αγώνα και σε κάθε ρόλο της. Είτε είναι μάνα είτε γιαγιά, είτε είναι σύζυγος ή ερωμένη, είτε κόρη ή εγγονή.

Αέναος ο αγώνας αυτός που αιώνες τώρα δίνεται μες στης ζωής το γήπεδο. Ποιος είναι ο νικητής και ποιος ο ηττημένος, καμία σημασία. Γιατί είναι ο αγώνας που μετράει! Ένα είναι σίγουρο. Μπορεί ο αγώνας να είναι γένους αρσενικού, μα η ζωή είναι πάντα γυναίκα.

Η Πένυ Παπαδάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στις γειτονιές του Πειραιά. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τα λογιστικά, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να τετραγωνίσουν το μυαλό της. Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται με το μάρκετινγκ. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και θεωρεί την οικογένειά της τη μεγαλύτερη δημιουργία της. Πνεύμα ανήσυχο, ψάχνει πάντα τις απαντήσεις στις απορίες της μέσα από τη συγγραφή των βιβλίων της. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα