Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Ξεφυλλίζοντας παλιές εφημερίδες», του Θωμά Σιταρά, στη Μεταμόρφωση

Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο «Ξεφυλλίζοντας παλιές εφημερίδες».
Ο συγγραφέας Θωμάς Σιταράς.
Οι Εκδόσεις Μίνωας.

Θωμάς Σιταράς, Εκδόσεις Μίνωας

Οι Εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Καραγιάννης Παναγιώτης, παρουσίασαν στη Μεταμόρφωση Αττικής, το βιβλίο «Ξεφυλλίζοντας παλιές εφημερίδες» του γνωστού αθηναιογράφου-συγγραφέα, Θωμά Σιταρά, σε μία διάλεξη με θέμα, «Η περιοχή Κουκουβάουνες τα παλιά χρόνια».

«Το διάβασες; Πες τη γνώμη σου στο Bookia!»
Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Θωμάς Σιταράς, Εκδόσεις Μίνωας

Μίλησαν, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Θωμάς Σιταράς, Εκδόσεις Μίνωας

Ένα ντοκιμαντέρ για την καθημερινή ζωή της Παλιάς Αθήνας, μια πρωτότυπη διαδρομή γεμάτη σκίτσα, χρονογραφήματα, γελοιογραφίες και αυθεντικά στιγμιότυπα της αθηναϊκής κοινωνίας.

Ο αθηναιογράφος Θωμάς Σιταράς, ξεφυλλίζοντας παλιές εφημερίδες, αποτυπώνει την πραγματική ζωή της πόλης των Αθηνών παρουσιάζοντας:
- απίστευτες ιστορίες από τις δικαστικές αίθουσες που μόνο η ζωή ξέρει και γράφει
- τον Αθηναίο και την Αθηναία στην καθημερινή βιοπάλη μέσα από χαρακτηριστικά, για την εποχή, επαγγέλματα· τότε που η δουλειά δεν γινόταν μόνο με πρωτόγνωρο κέφι, αλλά σήμαινε πολλά περισσότερα
- ιστορίες απείρου κάλλους για τα νυφοπάζαρα της Αθήνας, σπαρταριστές επιστολές νεανίδων για τον ιδανικό σύζυγο κ.ά.
- χορταστικές πληροφορίες για το φαγητό της εποχής εκείνης, στιγμιότυπα από κουζίνες σπιτιών και ατμοσφαιρικές ταβέρνες
- τους τρόπους διασκέδασης τα ωραία αλλά και συνάμα άτακτα εκείνα χρόνια: θέατρο, σινεμά, πυγμαχικοί αγώνες, ιπποδρομίες.

Ο Θωμάς Σιταράς γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα από γονείς Κωνσταντινουπολίτες. Αριστούχος απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής, σπούδασε, ως υπότροφος του Βαυαρικού Υπουργείου Παιδείας οικονομικά και δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Ολοκλήρωσε την πανεπιστημιακή του εκπαίδευση με μεταπτυχιακές σπουδές στο μάρκετινγκ, στο ίδιο πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στη Γερμανία, στην εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών "Honeywell" και περιστασιακά στο ραδιοφωνικό σταθμό "Voice of America". Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα απασχολήθηκε επί σειρά ετών ως διευθυντής μάρκετινγκ στο βιομηχανικό όμιλο Α. Πετζετάκις και σε διάφορες άλλες, μικρότερες επιχειρήσεις. Παράλληλα, από το 1970 ασχολήθηκε με την επαγγελματική εκπαίδευση, ως συνιδρυτής του BCA και ως ιδρυτής του Κέντρου Διοικητικών Επιστημών. Στο ρόλο του εκπαιδευτή ενηλίκων έχει οργανώσει ή συμμετάσχει σε πολυάριθμα σεμινάρια Διοίκησης και Οργάνωσης, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων σε παραγωγικές, εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Από το 2007 είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Έχει συγγράψει με συναδέλφους του τα εξής βιβλία: "Το εμπορικό κατάστημα στη νέα χιλιετία: Πρακτικές εφαρμογές μάρκετινγκ στο λιανεμπόριο", Αθήνα 2000, εκδ. Αθ. Σταμούλη, "Μάρκετινγκ τουρισμού και ποιοτική εξυπηρέτηση", Αθήνα 2004, εκδ. Interbooks, "Εισαγωγή στη θεωρία του τουρισμού", Αθήνα 2008, εκδ. Interbooks. Σήμερα απασχολείται ως σύμβουλος επιχειρήσεων κι εκπαιδευτής ενηλίκων, ενώ είναι τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα