Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Βροχή Περσείδων», της Μαρίας Ταπακτσόγλου-Μπούλη, στη Θεσσαλονίκη

Η ποιητική συλλογή «Βροχή περσείδων».
Η ποιήτρια Μαρία Ταπακτσόγλου-Μπούλη.
Οι Εκδόσεις Αγγελάκη.

Τετάρτη 20 Μαρτίου - 7.00 μμ
Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Θεσσαλονίκη

Η Μαρία Ταπακτσόγλου-Μπούλη και οι Εκδόσεις Αγγελάκη παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη την ποιητική συλλογή, «Βροχή Περσείδων».

Προλογίζει ο δημοσιογράφος, Άγγελος Κολοκοτρώνης, απαγγέλει η ηθοποιός, Κατερίνα Βλαχοδήμου, ενώ για το έργο και την ποιήτρια μιλούν:

Η σοπράνο, Ισμήνη Γιαννάκη, με την Ελιόνα Σινιάρη στο πιάνο, ερμηνεύτει τα μελοποιημένα ποιήματα της ποιήτριας, από τους συνθέτες, Δημήτρη Θέμελη και Κωνσταντίνα Γκαρίπη.

«Το διάβασες; Πες τη γνώμη σου στο Bookia!»
Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Μαρία Ταπακτσόγλου-Μπούλη, Εκδόσεις Αγγελάκη

η Μαρία Ταπακτσόγλου-Μπούλη γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε, παντρεύτηκε, έγινε μητέρα τριών παιδιών, του Δημήτρη, της Έλενας και του Χρήστου, στη μαγική πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ασχολήθηκε με το εμπόριο και τις επιχειρήσεις. Για χρόνια ήταν υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στο «Σπίτι της Ευρώπης» διοργανώνοντας Διεθνή Συνέδρια και συναφείς εκδηλώσεις.

Με πολλή αγάπη διέθετε τον ελεύθερο χρόνο της στον εθελοντισμό, γιατί πάντα πίστευε ότι η ψυχή ξεκουράζεται όταν το Εγώ γίνεται Εμείς.

Όμως ξεχάστηκε και άφησε στην άκρη την αληθινή της φύση, την ποίηση, που από μικρό παιδί ήταν γι’ αυτή κάτι σαν προσωπικό ημερολόγιο, κατάθεση ψυχής. Εκεί ακουμπούσε τα όνειρά της, τις αγωνίες της, τις μεταφυσικές της ανησυχίες.

Κάποια στιγμή, σε μια σημαδιακή καμπή της ζωής της, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή και να προχωρήσει το 2016 στην έκδοση της πρώτης ποιητικής της συλλογής «Νοσταλγοί της Εδέμ» που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Ακολούθησε το 2017 η συλλογή «Ιχνηλάτες Ονείρων» που την αφιέρωσε στα παιδιά του κόσμου. Γιατί πιστεύει ότι αυτά θα ιχνηλατήσουν τα νέα μονοπάτια. Τώρα προχωρεί στην έκδοση της τρίτης ποιητικής συλλογής «Βροχή Περσείδων». Ποιήματά της μελοποιήθηκαν από τον συνθέτη Δημήτρη Γ. Θέμελη και τον Κωνσταντίνο Γκαρίπη.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα