Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Ο Δημήτρης Σπυρόπουλος είναι η φωνή του Bookia από την Καρδίτσα
Διαφ.

Γράφει: Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

H προσωπική σελίδα του Δημήτρη Σπυρόπουλου στο Facebook.

Ο Δημήτρης Σπυρόπουλος είναι ο ανταποκριτής του Bookia από τη Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή, για θέματα που αφορούν το βιβλίο και τους ανθρώπους του, τους ντόπιους κύρια ανθρώπους του βιβλίου και τη δουλειά τους ώστε αυτοί να αποκτήσουν ένα ακόμη βήμα για να ακουστούν.

Έτσι, όπως όλοι οι συνεργάτες τοπικοί ανταποκριτές, «μεταδίδει» μέσω τού Bookia σε όλη την Ελλάδα, συντελώντας στην επίτευξη τού κύριου σκοπού, την ανάδειξη των δημιουργών και του έργου τους. Είναι ο εκπρόσωπος της περιοχής του σε ρόλο αναμεταδότη της πολιτιστικής ζωής εκεί, για ό,τι σχετίζεται με το βιβλίο.

  • Συνεντεύξεις με συγγραφείς και παράγοντες τού βιβλίου, με ειδικό βάρος σε δημιουργούς που ζουν και εργάζονται στην Καρδίτσα.
  • Προτάσεις βιβλίων μέσω της στήλης «Το Bookia προτείνει...», πάλι με ειδικό βάρος σε συγγραφείς της συγκεκριμένης περιοχής.
  • Αρθρογραφία για θέματα που αφορούν το βιβλίο, άμεσα ή έμμεσα.
  • Ρεπορτάζ από τις παρουσιάσεις βιβλίων στις πόλεις της περιοχής.

Ο Δημήτρης Σπυρόπουλος είναι δάσκαλος με μεταπτυχιακό στη Θρησκευτική Εκπαίδευση, επί πτυχίω στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Διατμηματικό πρόγραμμα Δημιουργικής γραφής του ΕΑΠ.

Έχει εκδώσει τρία βιβλία. «Το Αλφαβητάρι της Γλώσσας των Νέων», από τις Εκδόσεις Δίαυλος, κυκλοφορεί αδιάλειπτα περίπου 20 χρόνια.

Είναι Επιμορφωτής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Κύριο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, επιμορφωτής του ΙΝΕΒΙΔΙΜ στην Επιμόρφωση Ενηλίκων (Γλώσσα-Έκφραση) και έχει πιστοποιηθεί στην Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία από το Ινστιτούτο Δια Βίου Μάθησης.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα