Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Κινητήρας», καλλιτεχνικό δίκτυο
Διαφ.

Ο “Κινητήρας”, το διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτεχνικό δίκτυο που συνδέει επαγγελματίες κι ερασιτέχνες μέσα από τις παραστατικές τέχνες, έκλεισε 20 χρόνια λειτουργίας! Ξεκίνησε ως ομάδα χορού με την ονομασία Κινητήρας Χοροθέαμα. Συμμετείχε σε  ευρωπαϊκά προγράμματα και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με έμφαση στην έρευνα και τη διαπολιτισμικότητα, ίδρυσε τον Κινητήρας Studio, το πρώτο Residency Centre για παραστατικές τέχνες στην Ελλάδα.

Κινητήρας. Μήτση Ειρήνη

Το bar “La Soiree de Votanique” φιλοξένησε στον όμορφο χώρο του τα ιδιαίτερα αυτά γενέθλια!

Το Bookia ήταν εκεί, να ευχηθεί χρόνια πολλά και να συναντήσει από κοντά τους υπέροχους συνεργάτες του “Κινητήρα”, που έχουν ως όραμά τους τη Δημιουργία μέσα από την ποικιλομορφία των περφόρμερ, τον συμμετοχικό χαρακτήρα των δράσεων που διαπερνά τοπικά και επαγγελματικά όρια.  Η ιδρύτρια Αντιγόνη Γύρα -γεμάτη περηφάνια και αγάπη για το “παιδί” της- μας έδειξε το πρώτο πρόγραμμα που είχαν φτιάξει Κινητήρας-χοροθέαμα! Η Μαρία Βλαχοσταθοπούλου και η Αγγελική Παύλου μας υποδέχτηκαν με θέρμη! Βλέποντας αυτή τη μεγάλη και χαμογελαστή παρέα, το μέλλον φαντάζει όλο και πιο φωτεινό.

Κινητήρας. Μήτση Ειρήνη

Ο «Κινητήρας» από το 2010 έχει θεσμοθετήσει το In Progress-Feedback Festival για νέους δημιουργούς καθώς και διαγωνισμό περφόρμανς μέσα από τα οποία έχουν αναδειχθεί νέοι καλλιτέχνες με σημαίνουσα συνεισφορά στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας. Το In Progress Feedback Festival 2016. είναι ένα φεστιβάλ γεμάτο αστικές εκπλήξεις - Urban Surprise.

Το In Progress Feedback Festival επιστρέφει, για έβδομη συνεχή χρονιά, με ανανεωμένο χαρακτήρα και έτοιμο να …βγει στους δρόμους. Γνωστά σημεία της πόλης αλλάζουν για λίγο χαρακτήρα και από τις 28 Μαρτίου ως τις 25 Απριλίου 2016, γειτονιές της Αθήνας γεμίζουν χαμόγελα, φαντασία, ρυθμό, δημιουργικότητα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ.

Κινητήρας. Μήτση Ειρήνη

Επίσης ο “Κινητήρας” έχει δημιουργήσει τη δράση ΕΚΠΛΗΞΗ με την οποία ο χορός μπήκε μέσα στο σχολείο και ειδικά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όπως έγινε με την παράσταση “Το δικό μου ψάρι”. Το δε εργαστήριο Kinitiras Choreography Lab, δημιουργώντας ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, αποτέλεσε από το 2011 έως το 2015 μία σημαντική καινοτομία στον κλάδο του χορού στην Ελλάδα.

Πληροφορίες για τις δράσεις http://www.kinitiras.com/ , στο www.youtube.com/user/kinitiras αλλά και στο www.ekplixi.com.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα