Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Χρυσές Πένες», μία ιδέα του συγγραφέα Αλέξανδρου Δαμουλιάνου

Γράφει: Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Σάββατο 13 Μαρτίου, 6:00' μμ
To Live Streaming της παρουσίασης της συζήτησης.

Οι «Χρυσές Πένες» είναι έμπνευση και υλοποίηση του συγγραφέα Αλέξανδρου Δαμουλιάνου, στα πρότυπα των «Αστεριών Michelin» και των «Χρυσών Σκούφων»· όμως για τον χώρο της λογοτεχνίας και φιλοξενούνται στo βιβλιοφιλικό blog, «Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών».

Κάθε δύο μήνες, δημοσιεύεται η λίστα βιβλίων των οποίων οι συγγραφείς αποκτούν μια «Χρυσή Πένα». Ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να αποκτήσει ένας συγγραφέας είναι τρεις «Χρυσές Πένες».

«Γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να καθορίσουν την πορεία των συγγραφέων, δίνονται με τα ίδια κριτήρια που δημοσιεύονται και οι απόψεις βιβλίων. Παρ' όλα αυτά, ευελπιστώ με τη στήριξη και την αγάπη των αναγνωστών, σε βάθος χρόνου, να γίνουν θεσμός», αναφέρει ο συγγραφέας στην ανακοίνωσή του για τις «Χρυσές Πένες».

Αυτή την ιδέα λοιπόν θα παρουσιάσουμε το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 6:00 μμ, σε ζωντανή εκπομπή στην οποία συμμετέχει και συντονίζει ο ίδιος ο εμπνευστής της, συγγραφέας Αλέξανδρος Δαμουλιάνος αλλά και συγγραφείς που απέκτησαν ήδη τις πρώτες τους «Χρυσές Πένες».

Το #LiveStreaming παρέχεται με την υποστήριξη του Bookia και της Streamia.

__________
#ΧρυσέςΠένες #Βιβλίο #Bookia #streamia

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα