Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
ΤΗΛΕ-Παρουσίαση βιβλίων

Η τηλε-παρουσίαση των βιβλίων ήρθε για να μείνει.

Οι συνθήκες μάς ανάγκασαν να δοκιμάσουμε νέους τρόπους ενημέρωσης των αναγνωστών για τις εκδόσεις βιβλίων. Αποδείχθηκε τελικά ότι αυτό μπορεί να γίνει και διαφορετικά.

Με κάθε τηλε-παρουσίαση βιβλίου δώρο 30 ημέρες διαφήμιση σε όλες τις διαφημιστικές θέσεις του Bookia.gr, με χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά.

Το Bookia δοκίμασε και δοκιμάστηκε σε αυτούς τους νέους τρόπους όπου οι συντελεστές εξ αποστάσεως, ο καθένας από το χώρο του, συζητούν για ένα βιβλίο με έναν τρόπο ενδιαφέροντα και τηλεοπτικά, με μονά, διπλά, τριπλά και πολλαπλά παράθυρα, με ένθεση εικόνων, βίντεο και άλλου υλικού, με λογότυπα, ονόματα και πληροφορίες για τους ομιλητές.

Έγιναν πολλές τηλε-παρουσιάσεις βιβλίων τις ποίες μπορείτε να δείτε είτε στο κανάλι του Facebook είτε στο κανάλι του Youtube.

Προτείνουμε στους εκδότες και συγγραφείς να προγραμματίσουν την τηλε-παρουσίαση και των δικών τους βιβλίων μέσω της πλατφόρμας του Bookia, υπηρεσία η οποία περιλαμβάνει:

  • 5 ημέρες πριν, προβολή της παρουσίασης στο Bookia.gr με δημοσίευση σχετικού άρθρου, στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων και στα κοινωνικά δίκτυα.
  • Πρόβα τις προηγούμενες ημέρες με τους συμμετέχοντες για θέματα πλάνων και σύνδεσης.
  • Μετάδοση της παρουσίασης με Live Streaming στο Bookia.gr, στη σελίδα Facebook του Bookia, στο κανάλι Youtube του Bookia, στο twitter του Bookia και στο instagram του Bookia.

  • Αναμετάδοση από 90+ σελίδες Facebook βιβλιοφιλικών σελίδων και ομάδων, σελίδες ενημερωτικών μέσων και βιβλιοπωλείων, 75+ σελίδες βιβλιοπωλείων.

  • Χορηγούμενη κοινοποίηση του βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα του Bookia.
  • Διαφήμιση του βιβλίου στο Bookia.gr για 30 ημέρες.

Για τον προγραμματισμό και της δικής σας τηλε-παρουσίασης βιβλίου, καλέστε το Bookia στο 6936-521.415 ή στείλτε email στο bookia.gr@gmail.com.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας
Κοινωνικά δίκτυα