Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Διαγωνισμός Παραμυθιού από το MAXMAG και τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Διαφ.
Προθεσμία συμμετοχής
Σάββατο 31/3

Το MAXMAG, η στήλη του Βιβλίου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ οργανώνουν Διαγωνισμό Παραμυθιού. Γράψε μια ιστορία και δες τη να δημοσιεύεται και να διαγωνίζεται. Ιστορίες για πριγκίπισσες, νεράιδες, μάγισσες, νάνους, γίγαντες, γοργόνες αλλά και … μάγκες!

Δήλωσε συμμετοχή έως και το Σάββατο 31/3. Όλα τα παραμύθια θα δημοσιευθούν στη στήλη του Βιβλίου τη Δευτέρα 2/4 και θα ακολουθήσει ψηφοφορία του κοινού. Τα 15 που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα εξεταστούν από 3μελή επιτροπή, αποτελούμενη από καταξιωμένους συγγραφείς:

Πάρε μολύβι και χαρτί, βάλε κάτω τη φαντασία και την παιδικότητά σου και δημιούργησε μικρά θαύματα!

Το δώρο για τον πρώτο νικητή είναι 12 πρόσφατα εκδομένα βιβλία ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 3 βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο τρίτος νικητής θα κερδίσει 1 βιβλίο των εκδόσεων. Τους τίτλους των βιβλίων θα τους επιλέξουν οι νικητές του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:

  1. Οι διαγωνιζόμενοι συγγραφείς μπορούν να συμμετέχουν μόνο με ένα κείμενο 1.200-1.500 λέξεων.
  2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ψευδώνυμο, αλλά μόνο εφόσον δοθεί το πραγματικό όνομα στο περιοδικό, το οποίο δε θα δημοσιευθεί, ούτε μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
  3. Όριο ηλικίας για τον διαγωνισμό δεν υπάρχει.
  4. Τα κείμενα δε θα πρέπει να έχουν αναδημοσιευθεί, ούτε ολόκληρα, ούτε μέρος αυτών μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
  5. Τα κείμενα γίνονται δεκτά σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση novel-contest@maxmag.gr, όπου θα επισυνάπτεται το κείμενό σας σε μορφή .doc ή .docx ή .pdf (όχι κλειδωμένο)
  6. Στο θέμα του e-mail θα αναγράφονται απαραιτήτως, το όνομά σας, σε παρένθεση το ψευδώνυμο (αν υπάρχει) και ο τίτλος του διηγήματος σας. Παράδειγμα: “Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Electron) – Ένας μικρός μαγεμένος κόσμος”.
  7. Απαραίτητο είναι μαζί με το e-mail να αποσταλεί και μια εικόνα – φωτογραφία το λιγότερο 800Χ600 και οριζόντια, η οποία θα δημοσιευθεί στο MAXMAG μαζί με το παραμύθι. Σε περίπτωση που η εικόνα – φωτογραφία προσβάλλει οποιαδήποτε κατηγορία ανθρώπων, είτε έννομα συμφέροντα, η συμμετοχή θα απορρίπτεται αυτομάτως. Η εικόνα – φωτογραφία, μπορεί να είναι από το διαδίκτυο ή να έχει «τραβηχτεί» από τον διαγωνιζόμενο (όχι να εικονίζεται ο ίδιος) ή φιλικό του πρόσωπο (εφόσον του έχει δοθεί άδεια χρήσης). Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να στείλετε το link στο οποίο βρίσκεται αναρτημένη.
  8. Τα κείμενα θα παραμείνουν στον ιστότοπο του MAXMAG και μετά το τέλος του διαγωνισμού.
  9. Όσοι συμμετέχουν ως αρθρογράφοι ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στο περιοδικό MAXMAG δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
  10. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε στο novel-contest@maxmag.gr
 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα