Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων
Διαφ.

Το 121 Words διοργανώνει έναν νέο λογοτεχνικό διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Venus, Anubis και Brain Ware και προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

  • 20 Νικητές θα δουν τις ιστορίες τους να δημοσιεύονται τους επόμενους μήνες στα έντυπα της Brain Ware (πανελλήνιας κυκλοφορίας), όπου θα τις απολαύσει το αναγνωστικό κοινό των περιοδικών. 

  • Οι νικητές θα παραλάβουν ταχυδρομικώς ένα αντίγραφο του περιοδικού, όπου θα έχει δημοσιευτεί η ιστορία τους. Επίσης θα λάβουν δώρο και ένα αισθηματικό μυθιστόρημα από τη σειρά της Venus Anubis.

  • Επιπλέον, ένας από τους νικητές θα κερδίσει μέσα από live κλήρωση την ολοκαίνουρια συνδρομή Μεγάλης Έκδοσης του 121 Words, καθώς και 20 εκτυπωμένα αντίγραφα της συλλογής του, δώρο συνολικής αξίας 100 ευρώ.

Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν αυτόματα μία Gift Card αξίας 15€ για το Netflix. Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας εδώ: https://www.121words.com/gine-sindromitis.

Υποβολή ιστοριών (3 - 16 Φεβρουαρίου)

Οι συγγραφείς έχουν περιθώριο έως τις 16 Φεβρουαρίου να υποβάλουν στα ελληνικά την ιστορία τους σε 121 λέξεις ακριβώς με θέμα «Απαγορευμένος Έρωτας». Εφόσον γίνει δεκτή, θα δημοσιευτεί ηλεκτρονικά. Μπορούν να υποβάλλουν την ιστορία τους μέσα από την φόρμα. Εφόσον εγκριθούν οι ιστορίες θα δημοσιευτούν στο Urnovl στη συλλογή με τίτλο «Απαγορευμένος Έρωτας» έως τις 5 Μαρτίου και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

Ανακοίνωση νικητών (20 Απριλίου)

Τους 20 νικητές θα αναδείξει η εκδοτική ομάδα της Venus, Anubis και Brain Ware και τα ονόματα θα ανακοινωθούν στις 20 Απριλίου. Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για το πώς μπορούν να παραλάβουν τα έπαθλά τους.

Live Κλήρωση (26 Απριλίου)

Η Live κλήρωση για τη συνδρομή Μεγάλης Έκδοσης θα γίνει ανάμεσα στους 20 νικητές του διαγωνισμού και θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 26 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-8.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Facebook Event Διαγωνισμού
Συλλογή «Απαγορευμένος Έρωτας»

121 Words:
Website.
Facebook Page

Anubis:
Facebook Page

Brain Ware:
Facebook Page

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα