Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Όπου και να ταξιδέψω», του Νίκου Βατόπουλου, στην Καρδίτσα
Διαφ.

Το βιβλίο, «Όπου και να ταξιδέψω».
Ο συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος.
Οι Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Παραβρέθηκα σε μία ιδιαίτερη βιβλιοπαρουσίαση. Στο ξενοδοχείο Κιέριον ο γνωστός δημοσιογράφος, αθηναιογράφος και "ιχνηλάτης" αστικών τοπίων, Νίκος Βατόπουλος, παρουσίασε τη νέα του εκδοτική δουλειά με τίτλο, «Όπου και να ταξιδέψω», από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Με απλό αλλά περιεκτικό λόγο, χωρίς κομπορρημοσύνη, μάς "περπάτησε" αφηγηματικά σε 24 ελληνικές πόλεις αποτελώντας με το ζωντανό λόγο του τη γεφυροποιό δύναμη που ενώνει το παρελθόν με το σήμερα μέσα από μια διαχρονική συγχρονία.

Νίκος Βατόπουλος, «Όπου και να ταξιδέψω», Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Συγχαρητήρια στον συγγραφέα Αντώνη Αντωνίου που με ενδελεχή τρόπο ανέδειξε κρίσιμα σημεία του βιβλίου, καθώς και στο "Βιβλιοπωλείο Ζάχος Θωμάς" για την εξαιρετική οργάνωση.

«Το διάβασες; Πες τη γνώμη σου στο Bookia!»
Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Νίκος Βατόπουλος, «Όπου και να ταξιδέψω», Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ακολουθώντας μια διαδρομή από την Καλαμάτα ως την Κομοτηνή και από το Ηράκλειο ως τη Φλώρινα, ο Νίκος Βατόπουλος επιχειρεί, μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες του, μια αποτύπωση του αστικού χώρου στην Ελλάδα καθώς το ασκημένο, υποκειμενικό του βλέμμα εστιάζει στην ατμόσφαιρα είκοσι τεσσάρων πόλεων, σε κτίρια και σε διαδρομές.

Ο Νίκος Βατόπουλος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Από το 1988 εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Η Καθημερινή", στο πολιτιστικό ρεπορτάζ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα αθηναϊκά και αστικού πολιτισμού. Το 2001 κυκλοφόρησε το βιβλίο του "Το πρόσωπο της Αθήνας". Το 2011 ίδρυσε τη διαδικτυακή ομάδα πολιτών "Κάθε Σάββατο στην Αθήνα" που αριθμεί πάνω από 23.000 μέλη. Το 2014 έκανε την πρώτη ατομική του έκθεση φωτογραφιών με θέμα "Η Αθήνα ενός αθηναιογράφου" (αίθουσα τέχνης "ena") και παρουσίασε ως προσωπικό πρότζεκτ την έκθεση "Η Αθήνα της δεκαετίας του 1960" στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας
Κοινωνικά δίκτυα