Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Μ' ένα βιβλίο συζητώ: «Δικαίωμα στον παράδεισο», της Ελένης Καραγιάννη
Διαφ.

Γράφει: Πόπη Ξοφάκη

Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου πραγματοποιεί δια ζώσης και διαδικτυακή εκδήλωση "M' ένα βιβλίο συζητώ", την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, 18.00, στα εντευκτήρια της Ελληνικής Λέσχης του Βιβλίου, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικοποίησης βιβλιόφιλων & βιβλίων.

Πάρε μέρος στη δημιουργική συζήτηση γύρω από τις ψυχολογικές διηγήσεις της Ελένης Καραγιάννη«Δικαίωμα στον παράδεισο» - εκδόσεις Αρμός.

Εισηγήτρια: η συγγραφέας του βιβλίου, Ελένη Καραγιάννη, παιδοψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια.
Δηλώσεις συμμετοχής: στο hellenicbookclub@gmail.com ή μήνυμα στο fb Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου, μέχρι την Πέμπτη 16.11.2023, για λήψη του zoom link.

Ελένη Καραγιάννη, Δικαίωμα στον παράδεισο, εκδόσεις Αρμός

… «Διηγήματα ανθρώπινων εσωτερικών διεργασιών και διαπροσωπικών συναντήσεων.. Συνδέσεις με το παρελθόν όταν δεν μπορεί να εξηγηθεί η δυσκολία στο παρόν. Με έκπληξη συνειδητοποιεί  κανείς ότι οι ιστορίες επαναλαμβάνονται, όταν δε γνωρίζει ή προσπαθεί απλώς να λησμονήσει το τραύμα της οικογένειας. Συγχρόνως αναβλύζει τεράστια δύναμη όταν ανακαλύψει και την ανθεκτικότητα της οικογένειας. 

Σχέσεις γονιών και παιδιών μέσα σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία...

Η προσπάθεια να γεφυρωθεί η διαφορά των γενεών μέσα από αμοιβαίο εμπλουτισμό, καθώς το παιδί είναι ανοιχτό να διδαχθεί από τον γονιό όταν αισθανθεί και τον γονιό ανοιχτό να μάθει από το παιδί...

Ζευγάρια που αγωνίζονται για να κρατήσουν τη λαχτάρα, το πάθος και τον ενθουσιασμό της αρχής του έρωτα καθώς καλλιεργούν την τρυφερότητα και την αγάπη...

Το δικαίωμα στη γιορτή, ανεξάρτητα από τα προβλήματα, το δικαίωμα να μην κυριαρχεί η μιζέρια, αλλά ο άνθρωπος να ελπίζει, να ανοίγεται, να μοιράζεται, να χαίρεται και να απολαμβάνει τη ζωή με τους αγαπημένους.

Τέλος, η βεβαιότητα ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά σε μια σχέση σκυταλοδρομίας ζωής, όπου ο καθένας μπορεί να επηρεάζει και να κινητοποιεί θετικές δημιουργικές διεργασίες και στους άλλους!»…


Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου - πολιτιστική, εθελοντική ΜΚΟ από το 1977- έχει διοργανώσει 460 εκδηλώσεις Μ’ ένα βιβλίο συζητώ, ενώ δημιούργησε 914 Δανειστικές Βιβλιοθήκες “για σένα!”. Με ευχαριστώ στα μάτια, τις υποδέχονται σε εκατοντάδες σχολεία Ελλάδας και εξωτερικού, οι πιο ευαίσθητοι δέκτες του κόσμου. Τα παιδιά και οι νέοι μας! Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, έργο ποιότητας και πολιτισμού με σκοπό τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου, την ενδυνάμωση της κουλτούρας και των επιχειρηματικών αξιών της.

Αδριανού 3 - 154 51 Νέο Ψυχικό
Τ 2106463888 | F 2106463263
info@elbi.gr
 | www.elbi.gr
facebook | youtube

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα