Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
PEN Greece, Παραπομπή του μέλους Βασίλη Παπαθεοδώρου στο πειθαρχικό συμβούλιο
Διαφ.

Γράφει: Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Το Δ.Σ. του PEN Greece, (Πρόεδρος Ντίνα Σαρακηνού, Αντιπρόεδρος Κατερίνα Μαλακατέ, Γεν. Γραμματέας Τέσυ Μπάιλα, Ταμίας Αγγελική Μποζίκη, Μέλη: Κωνσταντίνος Μπούρας, Κώστας Στοφόρος, Δημήτρης Φιλελές,) εκφράζει τον αποτροπιασμό του για κάθε κακουργηματική πράξη. Ως εκ τούτου, με ομόφωνη απόφαση στις 3 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 4 μ.μ.  παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του PEN Greece το μέλος του Σωματείου Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος βρίσκεται υπό προσωρινή κράτηση με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Εν συνεχεία το Πειθαρχικό Συμβούλιο του PEN Greece, αποτελούμενο από τους: Πρόεδρο Μάκη Τσίτα, και μέλη Σωτηρία Γεωργαντή, Ζέφη Κόλια, Νέστορα Πουλάκο και Αλέξη Σταμάτη, επιλήφθηκε άμεσα, συνεδριάζοντας στις 3 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9 μ.μ. μέσω τηλεδιάσκεψης και κίνησε την πειθαρχική διαδικασία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του Καταστατικού, τονίζοντας ότι οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον Διεθνή Χάρτη Αρχών του PEN International και το καταστατικό του PEN Greece που έχουν στόχο, μεταξύ άλλων, την προστασία και τον σεβασμό της αξίας του ανθρώπου.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα