Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
H Ελένη Γερουλάνου, συγγραφέας, μιλάει στο Διονύση Λεϊμονή
Διαφ.

Γράφει: Διονύσης Λεϊμονής

Το βιβλίο «Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει τα αισθήματα».
Η συγγραφέας Ελένη Γερουλάνου.
Οι εκδόσεις Πατάκη.

Ο Διονύσης Λεϊμονής μιλάει με τη συγγραφέα Ελένη Γερουλάνου, στο «Μιλάμε για το βιβλίο», στο Ράδιο 1 του Βόλου για το βιβλίο της «Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει τα αισθήματα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Ο Νικηφόρος, ένας γλάρος τρυπώνει σε ένα από τα ωραιότερα μουσεία μας ανακαλύπτοντας πολλά κυκλαδικά ειδώλια. Πολλά και διαφορετικά ειδώλια που είναι η αφορμή να εξωτερικευθούν διαφορετικά αισθήματα, η αγάπη, η ζήλια, ο φόβος, η καχυποψία ενεργοποιούνται ξαφνικά δηλώνοντας τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα όλων των εκθεμάτων που μας συνδέουν με το παρελθόν μας.

 


«Μιλάμε για το βιβλίο» είναι η ραδιοφωνική εκπομπή τού φιλόλογου Διονύση Λεϊμονή στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό, στη συχνότητα 102,5 FM για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο (www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1), κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίων



Χορηγοί επικοινωνίας






Κοινωνικά δίκτυα