Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
5ο Bazzar βιβλίου στην Κομοτηνή
Διαφ.

Γράφει: Λεύκη Σαραντινού

Για 5η συνεχή χρονιά το μεγάλο bazaar βιβλίου διοργανώνεται στον φιλόξενο χώρο της Κοσμόπολης στην Κομοτηνή (οδός Γεωργίου Παπανδρέου 45Α). Ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου και θα τελειώσει στις 31 του Ιούλη.

Το μεγάλο ατού της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι, αναμφίβολα, οι χαμηλές τιμές των βιβλίων, αφού η τιμή πώλησης ξεκινά από 0.50 ευρώ και περιλαμβάνει ονόματα εκατό και πλέον εκδοτικών.

Όπως κάθε χρόνο πρωταγωνιστική θέση σε αυτό έχουν τα βιβλία της κλασικής πεζογραφίας, τόσο ξένων, όσο και Ελλήνων συγγραφέων. Μπορεί να βρει κάποιος αρκετές τέτοιες εκδόσεις παλιών και εξαντλημένων καμιά φορά, έργων παράλληλα με τις πιο καινούριες.

Τα βιβλία σε σειρές από προσφορές εφημερίδων επίσης είναι διαθέσιμα, κυρίως ιστορικού ή φιλολογικού περιεχομένου, τη φετινή χρονιά όμως σε μικρότερο βαθμό. Ακόμη εγκυκλοπαίδειες και μεγάλα στακωμένα βιβλία με θέμα τον κήπο, τη μαγειρική, την Ιστορία, τον πολιτισμό, τους βίους Αγίων ή τον αθλητισμό διατίθενται σε επίσης πολύ καλές τιμές.

Υπάρχει ξεχωριστό τμήμα για το παιδικό βιβλίο το οποίο περιλαμβάνει και βιβλία δραστηριοτήτων για τις διακοπές, καθώς και βιβλία με κόμικ, σταυρόλεξα, γρίφους, ανέκδοτα κτλ.

Οι νέες κυκλοφορίες μυθιστορημάτων δεν συναντώνται πολύ συχνά, είναι η αλήθεια, αλλά κάποιος μπορεί να βρει μυθιστορήματα κάθε τύπου παλαιότερων ετών και από πολλούς ξένους και Έλληνες συγγραφείς. Αυτή τη χρονιά όμως πραγματικά, όπως μας είπε η υπεύθυνη εκεί βιβλιοπώλης, η σύγχρονη λογοτεχνία και το μυθιστόρημα δίνουν πιο ηχηρά το παρόν. Κι αν αυτή δεν αφορά τη φετινή ή την περσινή χρονιά, σίγουρα αφορά τις αμέσως παλαιότερες. Λόγω του περιορισμένου χώρου, είπε και πάλι η βιβλιοπώλης, δεν υπάρχει η δυνατότητα να φέρουν κι άλλα βιβλία. Ωστόσο, νέες παραλαβές σε μικροποσότητες γίνονται καθημερινά, οπότε η θεματική των βιβλίων εμπλουτίζεται διαρκώς.

Η κίνηση πάντως, παρά τις καθημερινές βροχές, είναι αρκετά ικανοποιητική, δήλωσε η βιβλιοπώλης και ευχαρίστησε τους Κομοτηναίους που έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό.

Εν ολίγοις, την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να βολτάρετε στην Κοσμόπολη, αξίζει να επισκεφθείτε το bazaar, καθώς όλο και κάτι θα βρείτε το οποίο να εμπίπτει στα αναγνωστικά σας ενδιαφέροντα!

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα