Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
ReBoot Books, Business & Reading, 4o διεθνές, online workshop
Διαφ.

Γράφει: Παναγιώτης Σιδηρόπουλος

Στα βιβλιοπωλεία και στις διεθνείς καλές πρακτικές για τη λιανική πώληση βιβλίων επικεντρώνεται το 4o διεθνές, online workshop του ReBoot: Books, Business & Reading, που πραγματοποιείται την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, 15:00-18:00 ώρα Ελλάδας.

Στις νέες προσεγγίσεις που εξετάζονται περιλαμβάνονται η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εμπορίου για τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία, η επανατοποθέτηση περιφερειακών αλυσίδων βιβλιοπωλείων απέναντι σε νέους ανταγωνιστές έξω από τον κλάδο του βιβλίου, την πώληση βιβλίων μέσα από νέα και αναζωογονημένα κανάλια πώλησης και οι νέες στρατηγικές marketing και επικοινωνίας, όπως το TikTok. Κεντρικός ομιλητής του workshop θα είναι ο Andy Hunter, ιδρυτής και CEO του Bookshop.org (Bookshop), της πλατφόρμας που επιχειρεί με επιτυχία σε ΗΠΑ και Βρετανία να δώσει μια γρήγορη, οικονομική και αποδοτική διέξοδο στο ηλεκτρονικό εμπόρια για τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία.

Ο Ηλεκτρονικός Αναγνώστης - eAnagnostis.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και της νέας σειράς workshop του ReBoot. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο workshop του ReBoot με έκπτωση 20€ (49€ από 69€) με το κουπόνι eAnagnostis-Reboot21 στην εγγραφή μέσω Eventbrite.

Εγγραφείτε μέσω Eventbrite

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα