Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Ακροβατώντας», Μυστική Πύλη

Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο «Ακροβατώντας».
Οι εκδόσεις Knights of Athens.
Η «Μυστική Πύλη»

Οι εκδόσεις Knights of Athens και η διαδικτυακή ομάδα για την υπογονιμότητα, «Μυστική Πύλη», παρουσίασαν στο 7 MONKS Beer Garden στην Αργυρούπολη, το βιβλίο, «Ακροβατώντας».

«Ακροβατώντας», Εκδόσεις Knights of Athens

Συνήθως λέμε για ένα βιβλίο, «Βασίζεται σε αληθινή ιστορία» ή «Αληθινή ιστορία». Ε, σε αυτό το βιβλίο κυριολεκτούμε, «πιο αληθινές ιστορίες δε γίνεται»!

Πρόκειται για τις προσωπικές μαρτυρίες 32 γυναικών με το ίδιο όνειρο, τη μητρότητα, οι οποίες καταθέτουν η καθεμία τη δική της ιστορία «για να σπάσει το ταμπού, για να γίνουν γνωστές οι λύσεις, να δημοσιοποιηθούν τα λάθη, ανθρώπινα ή επιστημονικά, ώστε να μην επαναληφθούν»

«Ακροβατώντας», Εκδόσεις Knights of Athens

Η υπογονιμότητα δεν αφορά λίγους ανθρώπους, είναι πολλά τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ο καθένας μας γνωρίζει τουλάχιστον μία τέτοια περίπτωση στο περιβάλλον του και για αυτό πρέπει να στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια.

Όπως λέει και η Γεωργία, μέλος της ομάδας, «Και αν νομίζεις ότι το θέμα δε σε απασχολεί, ξανασκέψου το!».

«Ακροβατώντας», Εκδόσεις Knights of Athens

Για το βιβλίο μίλησαν:

Τον συντονισμό της παρουσίασης έκανε η Βασιλική Χαντζάκου, οικονομολόγος & πτυχιούχος φυσικών επιστημών.

«Ακροβατώντας», Εκδόσεις Knights of Athens

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν:

Ανάμεσα στη λύπη και τη χαρά, ανάμεσα στη λογική και τον παραλογισμό. 32 πραγματικές ιστορίες που προσπαθούν να φωτίσουν την αθέατη πλευρά της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. 32 γυναίκες που ορθώνουν το ανάστημα τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην Κοινή Γνώμη, τους ειδικούς τους χώρου της Υποβοήθησης και το Κράτος.

Το Βιβλίο αυτό είναι μια προσπάθεια γυναικών για τις οποίες η Μητρότητα αποτελεί ύψιστο ιδανικό, το πολυτιμότερο δώρο της φύσης προς τη γυναικεία ύπαρξη, για την κατάκτηση του οποίου κάθε αγώνας είναι ιερός και έχει τη δική του συναισθηματική αξία.

Το «Ακροβατώντας» είναι μια βοήθεια και υποστήριξη προς τα ζευγάρια εκείνα που αγωνίζονται να κρατήσουν μέσα τους την Ελπίδα και το όνειρο για ένα μωρό και αποτελεί όχι μόνο υποχρέωση αλλά και ανάγκη προσφοράς ειδικότερα από τις γυναίκες εκείνες που κατάφεραν να αγγίξουν το Όνειρο, να προσπεράσουν όλες τις δυσκολίες και να ακούσουν τελικά τη λέξη ΜΑΝΑ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • Χαντζάκου Βασούλα - 693 846 5459
  • Ρούπας Κωνσταντίνος - 694 744 5921

«Ακροβατώντας», Εκδόσεις Knights of Athens

Οι ιστορίες των γυναικών αυτών επιχειρούν να φωτίσουν προσωπικές διαδρομές που σημάδεψαν τη ζωή τους. Γυναίκες άγνωστες μέχρι χθες, με κοινό παρανομαστή την προσπάθεια...την προσπάθεια να γευτούν την Μητρότητα, ένα δώρο δοσμένο από τη φύση, που όμως μερικές φορές δε χαρίζεται το ίδιο απλόχερα σε όλες τις γυναίκες. Κάποιες θα χρειαστεί να ξεπεράσουν τις αντοχές τους, οικονομικές και κυρίως ψυχικές για να ακούσουν το κλάμα ενός μωρού. Κάποιες θα βρουν την άκρη, κάποιες όχι. Θα καταφύγουν στη μέθοδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγή.

Ζευγάρια που δε διαφέρουν από άλλο και με τα ίδια όνειρα που έχουν όλα τα ζευγάρια όταν σμίγουν στην κοινή του ζωή-μια όμορφη,χαρούμενη οικογένεια, ένα σπιτικό γεμάτο αγάπη. Τα πρώτα τους χρόνια κυλούν όμορφα, χωρίς σύννεφα και χωρίς προβλήματα. Η μόνη τους ανησυχία ήταν ότι δεν ερχόταν το πολυπόθητο καινούργιο μέλος της οικογένειας τους. Έτσι ξεκινά το ταξίδι τους. Και η απορία ίδια: <Γιατί σε μένα;>

Το βιβλίο αυτό είναι μια προσπάθεια ενημέρωσης όλων των γυναικών, που πρόκειται να μπουν ή είναι ήδη στη διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης. Θέλουμε να εμψυχώσουμε τις φίλες μας ότι η διαδικασία αυτή είναι ψυχοφθόρα και το οικονομικό κόστος, πολλές φορές δυσβάσταχτο.
Ζούμε την αγωνία και τα όνειρα φίλων και γνωστών μας. Τα όνειρα για μια κούνια στο σπίτι, για την ταραχή από ένα παιδικό κλάμα. Αξίζουν την ικανοποίηση του ονείρου τους.

Η «Μυστική Πύλη» και όσοι τον στηρίζουν, ονειρεύεται να βοηθήσει τα ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με την Υπογονιμότητα. Φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια νησίδα ενημέρωσης, αλληλοκατανόησης και αλληλοβοήθειας.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα