Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Από το Α έως το τέλος», της Κατιάνας Στρατηγίου

Το φωτορεπορτάζ,
Το βιβλίο «Από το Α έως το τέλος».
Η συγγραφέας Κατιάνα Στρατηγίου.
Οι Εκδόσεις Πνοή.

Το Live Streaming (& το βίντεο) παρέχεται με την υποστήριξη της Streamia.

Οι Εκδόσεις Πνοή παρουσίασαν στο Έβδομος Multi Event City Loft, την ποιητική συλλογής της Κατιάνας Στρατηγίου, «Από το Α έως το τέλος».

Κατιάνα Στρατηγίου, «Από το Α έως το τέλος», Εκδόσεις Πνοή

Μαζί της ήταν:

Κατιάνα Στρατηγίου, «Από το Α έως το τέλος», Εκδόσεις Πνοή

Τον συντονισμό έκανε ο πρωταθλητής στίβου Άρης Καραγεώργος και στο σαξόφωνο ήταν η Βάγια Καλαντζή.

Κατιάνα Στρατηγίου, «Από το Α έως το τέλος», Εκδόσεις Πνοή

«Το διάβασες; Πες τη γνώμη σου στο Bookia!»
Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Κατιάνα Στρατηγίου, «Από το Α έως το τέλος», Εκδόσεις Πνοή

Κάθε αρχή, εκ προοιμίου, περιέχει το τέλος, όπως ακριβώς η γέννηση περιέχει τον θάνατο. Συμβαίνει όμως το ίδιο στις ανθρώπινες σχέσεις; Είναι το τέλος άραγε αναπόφευκτο σε μια ερωτική σχέση; Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή;

H ποιήτρια, σε τούτη τη νέα της ποιητική συλλογή, σκαλίζει με επιμέλεια τα βάθεια της ανθρώπινης ψυχής από την πλευρά της γυναίκας. Η πένα της αιχμηρή, άλλοτε τρυφερή, απολογητική και συγχρόνως παρακλητική, αλλά και δυναμική. Αναζητά αλήθειες και ψέματα μέσα από την ερωτική διαδρομή ενός άντρα και μιας γυναίκας, «Από το Α έως το τέλος». Στα ποιήματά της εκφράζει πάγιες απορίες, φόβους, ανασφάλειες, ελπίδες, αλλά και τη διαρκή μάχη ανάμεσα στα δύο φύλα, και θέτει τα ερωτήματα – τις απαντήσεις όμως τις αφήνει στον αναγνώστη.

Μια ποιητική συλλογή που είναι σίγουρο πως θ’ αγγίξει χορδές, θα προκαλέσει σκέψεις, εσωτερικές αντιπαραθέσεις, συμφωνίες και ασυμφωνίες. Ίσως ακόμα και προβληματισμούς για συνδέσεις, επανασυνδέσεις ή χωρισμούς. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή. Γιατί, τι άλλο περιγράφει η ποίηση παρά αλήθειες ζωής;

Η Κατιάνα Στρατηγίου (Αθηνά Κούβελα), γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ζει και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα, ενώ για πολλά χρόνια εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Λατρεύει το κολύμπι και υπήρξε αθλήτρια του Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Κατά καιρούς ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τον χορό, τα μαθήματα θεάτρου, ζωγραφίζει και αγαπά κάθε μορφή τέχνης, αφού έχει τη βαθειά πίστη πως η τέχνη είναι ασπίδα προστασίας και καταφυγή για κάθε άνθρωπο. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Το 2015 εκδόθηκε από τις εκδόσεις Εντός η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο "Μια σφαίρα στη θαλάμη του όπλου". Η νουβέλα "Το μυστικό της μαύρης τουλίπας" και η ποιητική συλλογή "Από το Α έως το τέλος" κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πνοή.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα