Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Ζητιάνος παράδεισος», του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου

Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο, «Ζητιάνος παράδεισος».
O συγγραφέας Αλέξανδρος Δαμουλιάνος.
Οι Εκδόσεις Πνοή.

Το Live Streaming (& το βίντεο) παρέχεται με την υποστήριξη της Streamia.

Ο Όμιλος για την Unesco, για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό και οι Εκδόσεις Πνοή, παρουσίασαν την ποιητική συλλογή του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου, «Ζητιάνος παράδεισος».

Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, «Ζητιάνος παράδεισος», Εκδόσεις Πνοή

Για το βιβλίο και το συγγραφέα μίλησαν:

Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, «Ζητιάνος παράδεισος», Εκδόσεις Πνοή

Ποιήματα απήγγειλε η ηθοποιός Αριέττα Μουτούση ενώ το συντονισμό έκανε η blogger και διαχειρίστρια της βιβλιοφιλικής ομάδας ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ, Γιούλη Τσακάλου.

Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, «Ζητιάνος παράδεισος», Εκδόσεις Πνοή

Χαιρετισμό απηύθυναν:

Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, «Ζητιάνος παράδεισος», Εκδόσεις Πνοή

«Το διάβασες; Πες τη γνώμη σου στο Bookia!»
Βαθμολόγησε στο Bookia αυτό το βιβλίο και γενικά τα βιβλία που διαβάζεις!

Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, «Ζητιάνος παράδεισος», Εκδόσεις Πνοή

Ποιήματα σφυρηλατημένα στο αμόνι του αθάνατου πνεύματος της θνητότητας και ταγμένα στον έναν ήλιο της γλώσσας μας. Ο έρωτας στην ατόφια του μορφή, η κοινωνία σε όλες της τις εκφάνσεις και η ιστορία με τα λάθη της συνδιαλέγονται και τελικά ενώνονται στην παρούσα ποιητική συλλογή ώστε να εξυμνηθούν το νυν, το αεί και το άξιον.

Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ Αθηνών, "EMOTION PICTURES: Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία", προβλήθηκε η μικρού μήκους ταινία με τίτλο "Θεός στον ορίζοντα", δικού του σεναρίου και σκηνοθεσίας Λένας Βουδούρη. Το 2010 συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο TEDxAthens 2010. Αρθρογραφεί στους "ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΩΝ" και στο "Envivlio". Το 2017 βραβεύτηκε από τον Όμιλο Unesco για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό με έπαινο για το σύνολο της δουλειάς του. Το 2019 στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης συγγραφέων που διοργανώνει η βιβλιοφιλική ομάδα "ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ" της Γιούλης Τσακάλου του απονεμήθηκε από τη Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της προσφοράς του στα "Ελληνικά Γράμματα" και στον "Πολιτισμό". Έχει εκδώσει έξι ποιητικές συλλογές, ένα παιδικό παραμύθι, ένα ανάγνωσμα για εφήβους και ενήλικες και μια συλλογή διηγημάτων. Ποιήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές ανθολογίες και λογοτεχνικά περιοδικά. Η ποιητική συλλογή "ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" είναι το δέκατο βιβλίο του και το τρίτο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα