Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Άννα Μουσογιάννη, η φωνή του Bookia από τα Χανιά
Διαφ.

H προσωπική Σελίδα της Άννας στο Facebook.

Η Άννα Μουσογιάννη είναι η ανταποκρίτρια του Bookia από τα Χανιά της Κρήτης και την ευρύτερη περιοχή, για θέματα που αφορούν το βιβλίο και τους ανθρώπους του, τους ντόπιους κύρια ανθρώπους του βιβλίου και τη δουλειά τους ώστε αυτοί να αποκτήσουν ένα ακόμη βήμα για να ακουστούν.

Έτσι, όπως όλοι οι συνεργάτες τοπικοί ανταποκριτές, «μεταδίδει» μέσω τού Bookia σε όλη την Ελλάδα, συντελώντας στην επίτευξη τού κύριου σκοπού του, την ανάδειξη των δημιουργών και του έργου τους. Είναι η εκπρόσωπος της περιοχής της σε ρόλο αναμεταδότη της πολιτιστικής ζωής εκεί, για ό,τι σχετίζεται με το βιβλίο.

  • Συνεντεύξεις με συγγραφείς και παράγοντες τού βιβλίου, με ειδικό βάρος σε δημιουργούς που ζουν και εργάζονται στα Χανιά.
  • Προτάσεις βιβλίων μέσω της στήλης «Το Bookia προτείνει...», πάλι με ειδικό βάρος σε συγγραφείς της συγκεκριμένης περιοχής.
  • Αρθρογραφία για θέματα που αφορούν το βιβλίο, άμεσα ή έμμεσα.
  • Ρεπορτάζ από τις παρουσιάσεις βιβλίων στις πόλεις της περιοχής της.

Η Άννα Μουσογιάννη γεννήθηκε στα Χανιά αλλά ως παιδί στρατιωτικού μεγάλωσε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει στη γενέτειρά της.

Με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει κατά καιρούς λάβει μέρος σε σεμινάρια με θέματα, Κριτική Λογοτεχνικών Κειμένων, Δημιουργική Γραφή, Επεξεργασία Διαφημιστικών κειμένων και Marketing.

Είναι αρχισυντάκτρια στο writersgang.com και αρθρογράφος σε site πολιτισμού. Διετέλεσε ραδιοφωνική παραγωγός στο Radioalchemy.gr σε εκπομπές με θέμα το βιβλίο και τους συγγραφείς.

Αγαπά το διάβασμα, την πεζοπορία και την άθληση, ενώ συμμετέχει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το βιβλίο είναι η μεγάλη της αγάπη!

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα