Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Βασούλα Ρυντέν (Vassula Ryden), «Υπάρχει ο Παράδεισος αλλά υπάρχει και η Κόλαση»

Γράφει: Πόπη Ξοφάκη

Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο «Υπάρχει ο Παράδεισος αλλά υπάρχει και η Κόλαση».
H συγγραφέας Βασούλα Ρυντέν.

Η Βασούλα Ρυντέν παρουσίασε στον ΙΑΝΟ, το αυτοβιογραφικό βιβλίο της, «Υπάρχει ο Παράδεισος αλλά υπάρχει και η Κόλαση».

Η προσωπική μαρτυρία της Βασούλας Ρυντέν σχετικά με την εμπειρία της με το Θεό, μοιράζεται μηνύματα που έλαβε από τον Θεό για όσα πρόκειται να συμβούν.

http://www.bookia.gr/index.php?action=book&bookid=225286&booklabel=%CE%A5%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%20%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%9A%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7

Το βιβλίο σχολίασαν ο π. Θεόδωρος Κοντίδης και ο Αγιορείτης μοναχός Βασίλειος.

http://www.bookia.gr/index.php?action=book&bookid=225286&booklabel=%CE%A5%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%20%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%9A%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7

Η Βασούλα Ρυντέν είναι Ελληνίδα από χριστιανική ορθόδοξη οικογένεια. Έζησε τα παιδικά της χρόνια στην Αίγυπτο.

Από μικρή έβλεπε πέρα από τον φυσικό κόσμο. Την επισκέπτονταν οι ψυχές των νεκρών, είχε οράματα και μπορούσε να δει την πάλη μεταξύ αγγέλων και δαιμόνων.

Στο βιβλίο της «Υπάρχει ο Παράδεισος αλλά υπάρχει και η Κόλαση», μοιράζεται μηνύματα που έλαβε από τον Θεό για όσα πρόκειται να συμβούν.

Ένα βιβλίο ξεχωριστό που θα σας γεννήσει τους περισσότερους προβληματισμούς από όσα έχετε ποτέ διαβάσει!

Η αγγλική έκδοση του βιβλίου κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2013 στην Αμερική και πολύ γρήγορα έγινε Best Seller στον εκδοτικό οίκο Barnes & Noble, ενώ για αρκετούς μήνες βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης στο Amazon.

Είναι η ιστορία της εκπληκτικής πορείας της Βασούλας. Ξεκίνησε μια μέρα, τον Νοέμβριο του 1985, κι από τότε αυτό την ώθησε, σύμφωνα με την αποστολή που της έδωσε ο Θεός, να φανερώσει στον κόσμο την αλήθεια. Οι συνομιλίες της με τον Θεό μεταφέρουν ένα σαφές μήνυμα για όλη την ανθρωπότητα, να επιστρέψει στην οδό της αρετής. Μεταφέρουν ένα επίκαιρο και κρίσιμο μήνυμα για τον κόσμο μας και θα είναι το βιβλίο που θα γεννήσει τους περισσότερους προβληματισμούς από όσα έχετε ποτέ διαβάσει.

Αυτό το βιβλίο είναι η ιστορία των εκπληκτικών συναντήσεών της και τι σημαίνουν για όλους εμάς. Μας δίνει μια γεύση της αγάπης και της δικαιοσύνης του Θεού και γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν. Είναι ένα βιβλίο με ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας. Είναι ένα βιβλίο που θα αφυπνίσει όχι μόνο όσους ξεστράτισαν, αλλά και όσους αναζητούν το δρόμο τους.

Η Βασούλα Ρυντέν κατάγεται από μία ελληνική οικογένεια και μεγάλωσε στην Αίγυπτο και την Ελβετία. Αργότερα, παντρεύτηκε έναν Σουηδό και πάνω από είκοσι χρόνια έζησε σε πολλές χώρες, καθώς η καριέρα του συζύγου της στην διεθνή ανάπτυξη την πήγε στην Αφρική και την Ασία. Περνούσε τις μέρες της με δεξιώσεις, ζωγραφική και παίζοντας τένις. Ήταν μια ευχάριστη ζωή, χωρίς πιέσεις.

Όλα αυτά άλλαξαν θεαματικά τον Νοέμβριο του 1985, όταν χωρίς καμιά προειδοποίηση, η ζωή της αναστατώθηκε από την εμφάνιση του Φύλακα Αγγέλου της, του Δανιήλ, που μετέφερε ένα κάλεσμα, να αφιερώσει την ζωή της στην υπηρεσία του Θεού.

Από τότε αυτό την ώθησε, σύμφωνα με την αποστολή που της έδωσε ο Θεός, να φανερώσει στον κόσμο την αλήθεια.

Οι συνομιλίες της με τον Θεό μεταφέρουν ένα σαφές μήνυμα για όλη την ανθρωπότητα, να επιστρέψει στην οδό της αρετής. Μεταφέρουν ένα επίκαιρο και κρίσιμο μήνυμα για τον κόσμο μας.

 
 
``

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Πηγή δεδομένων βιβλίωνΧορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα