Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                  ·   Επικοινωνία  
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
«Απλά και διαφορετικά», του Γιώργου Ευγενειάδη

Το φωτορεπορτάζ.
Το βιβλίο, «Απλά και διαφορετικά».
Ο συγγραφέας Γιώργος Ευγενειάδης.
Οι Εκδόσεις Πεδίο.

Το Live Streaming (& το βίντεο) παρέχεται με την υποστήριξη της Streamia.

Οι Εκδόσεις Πεδίο και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΜΥΡΤΙΛΛΟ παρυσίασαν το βιβλίο του Γιώργου Ευγενειάδη, με εικονογράφηση από τη Δέσποινα Παπαχριστούδη«Απλά και διαφορετικά - Συνταγές αρτοζαχαροπλαστικής σε διαφορετική διάσταση».

Γιώργος Ευγενειάδης, «Απλά και διαφορετικά», Εκδόσεις Πεδίο

Για το βιβλίο μίλησαν:

Γιώργος Ευγενειάδης, «Απλά και διαφορετικά», Εκδόσεις Πεδίο

Τα γλυκά της εκδήλωσης ήταν προσφορά του Στέλιου Παρλιάρου.

Γιώργος Ευγενειάδης, «Απλά και διαφορετικά», Εκδόσεις Πεδίο

Έγινε ταυτόχρονη διερμηνεία στη Νοηματική Γλώσσα από τον Γεώργιο Στάθη, υπεύθυνο της εταιρείας HandsUp και Πρόεδρο του Σωματείου Διερμηνέων Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Γιώργος Ευγενειάδης, «Απλά και διαφορετικά», Εκδόσεις Πεδίο

Πόσοι από εμάς έχουμε βρεθεί στη θέση να διαβάζουμε μια συνταγή, να βλέπουμε τη φωτογραφία του τελικού αποτελέσματός της, αλλά να μας δυσκολεύει η εκτέλεσή της;

Πώς οι μαθητές ενός δημόσιου ειδικού σχολείου μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για μια διαφορετική παρουσίαση και ευκολότερη πρόσληψη της κάθε συνταγής;

Χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά υλικά, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση και χωρίς ζυγαριά, καταλήγουμε στο τελικό αποτέλεσμα εύγευστα, γλυκά και διασκεδαστικά!

Απλά και Διαφορετικά - δοκιμάστε το!

Τάσος Πασπάλας

Ο Γιώργος Ευγενειάδης γεννήθηκε στις Σέρρες και μεγάλωσε στο Σιδηρόκαστρο και στη Βυρώνεια Σερρών.

Τις παιδικές του αναμνήσεις συντροφεύουν μυρωδιές και εικόνες από το μπακάλικο του παππού του Γιώργου Κάνδραλη, καθώς και μαγειρέματα και γεύσεις της γιαγιάς Τασούλας και της θείας Δέσποινας. Όλα αυτά συνοδεύονταν από χρώματα και αρώματα της ελληνικής επαρχίας. Με επιρροές από τον πατέρα του Νίκο Ευγενειάδη, καθηγητή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και τον θείο του Στέλιο Ζώτη, καθηγητή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από μικρή ηλικία συνειδητοποίησε τη μαγεία αυτού του επαγγέλματος και τη δυνατότητα του παιδαγωγού να αλλάξει και να καθοδηγήσει τη ζωή των μαθητών του.

Σπούδασε συνειδητά Τεχνολογία & Επιστήμη των Τροφίμων, αλλά στην πορεία της επαγγελματικής του αναζήτησης θέλησε να γεφυρώσει τις γνώσεις του με την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση. Ολοκλήρωσε σχεδόν παράλληλα δύο μεταπτυχιακά προγράμματα, ένα στη Διασφάλιση Ποιότητας των Τροφίμων και ένα στην Ειδική Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Γνωρίζει την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και τη γραφή Braille. Χαμόγελα, αυθορμητισμός, άμεση επικοινωνία, δράσεις, ξεγνοιασιά ήταν μερικά από τα στοιχεία που τον μάγεψαν στην Ειδική Εκπαίδευση.

Εργάζεται στη Δημόσια Ειδική Εκπαίδευση καθώς και στην Κατάρτιση Ενηλίκων, λέγοντας "Εύγε ... στη Διαφορετικότητα" και στις καινοτόμες δράσεις της, και προβάλλοντας μια άλλη πλευρά της.

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα