Σύνδεση Τώρα Σύνδεση στη Βιβλιοθήκη μου   ·   Όλες οι Βιβλιοθήκες στο Bookia
Τι είναι το Bookia;   ·   Blog   ·                     ·   Επικοινωνία  
BookiaTV!
Πως γράφω κριτική; Είμαι Συγγραφέας Είμαι Εκδότης Είμαι Βιβλιοπώλης Live streaming / Video
 

Το Bookia αναζητά μόνιμους συνεργάτες σε κάθε πόλη τής χώρας για την ανάδειξη τής τοπικής δραστηριότητας σχετικά με το βιβλίο.

Γίνε συνεργάτης τού Bookia στη δημοσίευση...

- Ρεπορτάζ.
- Ειδήσεις.
- Αρθρογραφία.
- Κριτικές.
- Προτάσεις.

Επικοινωνήστε με το Bookia για τις λεπτομέρειες.
Banner για βιβλία και όχι μόνον! Τα βλέπουν; Πόσο αποδίδουν;
Διαφ.

Συνήθως, αγοράζουμε θέσεις banner για την προώθηση των βιβλίων και δραστηριοτήτων μας. Όμως, έχουμε μετρήσει πόσο μας αποδίδουν; Τις βλέπουν οι επισκέπτες των σελίδων; Τι προσέχουν περισσότερο σε αυτές;

Μετρήσεις τέτοιου είδους, απεικονίζονται σε heating maps, όπως η εικόνα που ακολουθεί. Η συγκεκριμένη μέτρηση δείχνει ότι ΤΑ BANNER ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ. Οι χρήστες επικεντρώνουν στο πραγματικό περιεχόμενο τής σελίδας αναζητώντας τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του στις εικόνες, στους τίτλους που ξεχωρίζουν κ.λπ.

ΤΑ BANNER ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ.

Άρα, το ζητούμενο είναι να βρούμε νέους τρόπους προβολής ώστε να μας προσέξουν οι υποψήφιοι αναγνώστες μας, να προσέξουν το βιβλίο ή την εκδήλωση που έχουμε οργανώσει.

Στο Bookia, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα τέτοιων μετρήσεων, επιλέξαμε θέσεις διαφημίσεων και καθορίσαμε σχεδιαστικά επιλογές, που προσεγγίζουν το πραγματικό περιεχόμενό του ώστε οι χρήστες να μην τις αποστρέφονται, να τις προσέχουν, να τις βλέπουν και να τις διαβάζουν. Φυσικά πάντα με ένδειξη ότι πρόκειται για διαφήμιση.

Οι παρακάτω δύο εικόνες, δείχνουν ακριβώς αυτό. Η μία (αριστερά), είναι μία πραγματική ενέργεια στο Bookia, ο χρήστης δημιούργησε μία σχέση με ένα βιβλίο. Οι ενέργειες των μελών στο Bookia απεικονίζονται στο Χρονολόγιο τής αρχικής σελίδας (home page) με αυτόν τον τρόπο. Η δεύτερη (δεξιά), δείχνει μία προτεινόμενη διαφήμιση βιβλίου από έναν εκδότη.

Πραγματικό περιεχόμενο στο Bookia. Πραγματικό περιεχόμενο στο Bookia.

Αντί δηλαδή να τοποθετήσουμε ένα banner με τον κλασσικό τρόπο, διαμορφώνουμε τη διαφήμιση ενσωματωμένη μέσα στο πραγματικό περιεχόμενο οπότε έχουμε από την ενέργεια τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στην ίδια λογική παρέχονται περισσότερες θέσεις, μεγέθη και μορφές διαφήμισης. Φυσικά, παρέχονται και επιλογές κλασσικών banner.

Τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια! Στη διάθεσή σας να συζητήσουμε αναλυτικά για τις δυνατότητες προβολής σας στο Bookia, αλλά και για συμβουλευτικές υπηρεσίες που πιθανώς μπορεί να σας προσφέρει το Bookia σχετικά με Internet Marketing και web design, βασισμένες KAI στην πλούσια εμπειρία που αποκομίζεται και από την ενασχόληση ειδικά με το χώρο τού βιβλίου.

Αναφορές

 
 

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση από το Bookia;

Χρυσοί Υποστηρικτές
Ασημένιοι Υποστηρικτές
Χάλκινοι Υποστηρικτές
Με ενδιαφέρει να εμφανιστώ και εγώ στους Υποστηρικτές
Χορηγοί επικοινωνίας


Κοινωνικά δίκτυα